Türk Ekonomi Bankası Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi Alımı Yapacak

Türk Ekonomi Bankası bünyesinde istihdam etmek üzere Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu. Türk Ekonomi Bankası’nın Finans departmanında, uzman pozisyonunda, sürekli tam zamanlı olarak İstanbul’da bulunan şubesinde görevlendireceği Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların bankanın belirlediği şartları taşıması gerekiyor.

Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi Alım İlanı Başvuru Şartları

Buna göre Türk Ekonomi Bankası’nın Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi ilanına başvuruda bulunacak adayların en az Meslek Yüksek Okulu mezunu olması, takım çalışmasına yatkın olması, kesin hedeflerle sonuç odaklı çalışabilecek olması, stresli ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek olmasıi Microsoft Ofis programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olması gerekiyor.

Ayrıca bankanın yayımladığı ilana başvuracak adayların hızlı ve yoğun şekilde devam eden çalışma temposuna uyum sağlayabilecek olması, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olması, araştırma yönünün, planlama ve takip yönünün kuvvetli olması, günlük ve aylık hedefler çerçevesinde çalışabilecek olması, telefonda etkin iletişim kurabiliyor olması, müzakere becerisinin güçlü olması, zaman ve stres yönetim becerisine sahip olması gerekiyor.

Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi Alım İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Türk Ekonomi Bankası’nın personel alım ilanına tecrübeli veya tecrübesiz olan adaylar, önlisans öğrencisi, önlisans mezunu, üniversite öğrencisi, üniversite mezunu, yüksek lisans öğrencisi ya da yüksek lisans mezunu olan tüm adaylar aşağıda belirtilen link üzerinden en geç 25 Şubat 2018 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-kredili-urunler-tahsilat-yetkilisi-947032