Türk Ekonomi Bankası Mimar Alımı Yapacak

1927 yılında Kocaeli Halk Bankası T.A.Ş. unvanıyla kurulmuş olan Türk Ekonomi Bankası bünyesinde istihdam etmek üzere Mimar alımı yapacağını duyurdu. Türk Ekonomi Bankası Mimarlık departmanında sürekli tam zamanlı olarak istihdam etmek için uzmanlık seviyesinde mimar arayışı içerisinde olduğunu duyurdu.

Türk Ekonomi Bankası bünyesinde istihdam edeceği Mimarı İstanbul ilinde görevlendirecek olup, yayımlanan ilana başvuru gerçekleştirecek olay adayların bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Türk Ekonomi Bankası Mimar Alım İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Buna göre Mimar personel alımı için başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin Mimarlık Fakültesinden mezun olmaları, şantiye ve proje yönetimi konularında minimum 5 senelik deneyimli olmaları, inşaat ve tadilat projelerinde plan, program ve kontrolünde birikim sahibi olmaları, tecrübeli olmaları, ileri seviyede ingilizce bilgisine sahip olmaları, hakediş uygulama ve prensiplerine hakim olmaları gerekiyor.

Ayrıca adayların Autocad ve Microsoft Office programlarına hakim olmaları, yüksek ve yoğun tempolu şekilde çalışabilecek olmaları, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olmaları, seyahat engellerinin bulunmaması, koordinasyon, organizasyon ve yönetim becerilerinin gelişmiş olması, ehliyet sahibi olmaları, kurumsal iş süreçleriyle alakalı disiplinlerin koordinasyonuna açık olmaları ve erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekiyor.

Türk Ekonomi Bankası Mimar Alım İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

TEB’in yayımlamış olduğu mimar alım ilanına en az 5 sene tecrübeli olay adaylar, belirtilen şartları taşıyan adaylar ve üniversite mezunu, yüksek lisans öğrencisi, yüksek lisans mezunu, doktora öğrencisi ya da doktora mezunu olan tüm adaylar en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar başvurularını aşağıda bulunan link üzerinden gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-mimar-1748733?