Türkiye Finans Çalışma Saatleri Değişti!

Dünya üzerinde hızla etkisini gösteren yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Türkiye Finans çalışma saatleri ile ilgili değişimi 23 Mart 2020 tarihi itibari ile yapmıştı. Banka yeni bir karar açıklanana kadar şube çalışma saatlerinin sabah 10.00 ile akşam 17.00 arasında olacağını belirtmiş, müşterilerini de bu yönde bilgilendirmişti.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından normalleşme planları açıklanmış ve bu planlar doğrultusunda kuaför, berber salonları, AVM’ler ve çeşitli diğer alanlarda düzenlemeler getirileceği belirtilmişti. Bu normalleşme planları kapsamında bankaların da eski çalışma sistemlerine geri dönebileceğine dikkat çekilmişti. Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan bu plana ilk adım atan bankalar Denizbank, TEB, Şekerbank, İş Bankası ve QNB Finansbank olmuştu.

Türkiye Finans Çalışma Saatleri

Beş bankaya ek olarak Türkiye Finans çalışma saatleri ile ilgili olarak açıklama gerçekleştirdi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre çalışma saatleri güncellendi. Yapılan açıklama bankanın resmi internet adresindeki (www.turkiyefinans.com.tr) duyurular bölümünden yayımlandı. Ek olarak bankanın sosyal medya hesapları olan Twitter ve Instagram üzerinden de bilgilendirme yapıldı.

Yapılan açıklama ve bilgilendirme doğrultusunda bankanın yeni çalışma saatleri sabah 08.30 ve akşam 17.00 olarak belirtildi. Bankanın yaptığı açıklama ise şu şekilde yer aldı:

“Değerli müşterilerimiz, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü itibariyle şubelerimizin çalışma saatlerini 8.30 – 17.00 olarak güncelliyoruz. Hem sizlerin hem de çalışanlarımızın sağlığı için gerekli tüm tedbirleri alarak hizmet vermeye devam ediyoruz. İhtiyacınız olan her an yanınızdayız.”