Türkiye Finans İK Projeleri ile Ödül Sahibi Oldu!

Türkiye Finans İK Projeleri ile Ödül Sahibi Oldu!
Türkiye Finans İK Projeleri ile Ödül Sahibi Oldu!

Türkiye Finans Katılım Bankası, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyen uygulamaları ile birlikte gönüllülüğe dayalı çalışmalarıyla geniş bir yelpazede projeler hayata geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Banka bu süreçte hayata geçirdiği projeleriyle “İnsan Kaynakları” alanında ödül sahibi oldu.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım,”Türkiye Finans olarak kurumları güçlü kılan itici gücün; alanında yetkin, motivasyonu yüksek, kendini geliştirmeye açık bireylerden oluşan insan kaynağına dayandığına inanıyoruz” dedi.

Son 4 Ayda 3 Farklı Ödül!

Banka tarafından yapılan açıklamalara göre, Türkiye Finans, çalışanlarına yönelik son 4 ayda üç farklı projeyi hayata geçirdi. Geçirilen her bir proje üç farklı ödül aldı. Alınan ödüller arasında; kurum çalışanlarından oluşan İyilik Kulübü isimli sosyal kulübün çalışmaları International CSR Excellence Awards’ta bronz ödül sahibi olundu.

Satış yetkinliklerini güçlendirmek hedefiyle oluşturulan “Çapraz Satış ve Müşteride Derinleşme & Satış Antrenmanı” isimli eğitim programı TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri’nde bronz ödüle layık görüldü.

Next Bilgi Sistemleri Yetenek Yönetimi Programı ise IDC tarafından verilen CIO Ödülleri’nde “İşin Geleceği” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Sadece Banka İçerisinde Değil Toplumsal Alanda

Alınan ödüllerle ilgili olarak görüşlerini bildiren Türkiye Finans İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Züleyha Büyükyıldırım, “Türkiye Finans olarak kurumları güçlü kılan itici gücün; alanında yetkin, motivasyonu yüksek, kendini geliştirmeye açık bireylerden oluşan insan kaynağına dayandığına inanıyoruz. Bu nedenle insan kaynaklarındaki yönetim anlayışımız çalışanlarımızın her birinin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemeye ve sadece banka içinde değil dışarıda da toplumsal fayda sağlama bilincinin güçlendirilmesine dayanıyor.” dedi.

Tek Ekip Ruhu

“Tepeden inme uygulamalarla, sadece çalışan verimliliğine dayalı olan dar bir bakış açısıyla değil; onların ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak, şahsi kariyerlerini ve hedeflerini destekleyici biçimde hareket etmeye çalışıyoruz. Bu şekilde kurum içinde tek ekip ruhunu oluşturuyor, bankamızın hedeflerinin ortak hedef haline gelmesini ve içselleştirilmesini sağlıyoruz. Bankamızın son dönemde elde ettiği başarılar ve kazanımlar çalışanlarımızın faydasına olan her uygulamanın kurumumuza da katkı sağladığının önemli bir göstergesi. Bu yaklaşım çerçevesinde bizi biz yapan, başarımızın temelini oluşturan insan kaynağımıza yatırım yapmaya, çalışanlarımızı desteklemeye yönelik projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz.”