Türkiye Finans Katılım Bankası Engelli Personel Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesine çok sayıda banka personel alımları yapan Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından İş Kanunu gereğince Genel Müdürlük ve İstanbul’da yer alan şubelerde görevledirilmek üzere engelli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Finans departmanı bünyesinde, sürekli tam zamanlı ve yeni başlayan pozisyonunda görevlendireceği engelli personel alım ilanına başvuracak adayların, bankanın duyurduğu ilandaki başvuru koşullarına uyum sağlaması gerekiyor.

Engelli Personel İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuruda bulunacak olan adayların, engelli raporunun yüzde 40 ve üzerinde olması, engel seviyesinin verilecek olan görevi yerine getirmesine mani olmaması, Türkiye İş Kurumu’nda kaydının bulunuyor olması, en az ön lisans mezunu olması gerekiyor.

Ayrıca banka personel alımları yaparak istihdama katkı sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası’nın engelli personel alımı ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, bankanın misyonunu ve vizyonunu temsil edebilecek olması, insan ilişkilerinde güçlü olması, güleryüzlü ve kolay iletişim kurabiliyor olması, ekip çalışmasına yatkın olması, sorumluluk bilincinin yüksek olması ve Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olması gerekiyor.

Engelli Personel İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayınlanan engelli personel alım ilanına tecrübeli ya da tecrübesiz olan, bankanın ilanında duyurduğu başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar, aşağıda belirtilen link vasıtasıyla en geç 07 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-genel-basvuru-engelli-871792