Türkiye Finans Katılım Bankası Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı alım ilanı yayımladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın İstanbul’da yer alan şubelerinde, finans departmanında, sürekli tam zamanlı ve uzman pozisyonunda görevlendireceği Muhasebe Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında belirtmiş olduğu başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, İşletme ve Ekonomi bölümlerinden mezun olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, insan ilişkilerinin güçlü olması, yazılı ve sözlü olmak kaydıyla iletişim becerilerinin yüksek olması, sunum ve raporlama becerilerinin gelişmiş olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda personel istihdam eden Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı alım ilanına başvuracak adayların, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olması, sorumluluk sahibi olması, ekip çalışmasına yatkın olması, Microsoft Office programlarına hakim olması gerekiyor.

Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayımlanan Stratejik Yönetim Danışmanlığı Uzmanı alım ilanına, tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında yer vermiş olduğu başvuru koşullarına uyum gösteren tüm adaylar en geç 08 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda verilen link aracılığıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-stratejik-yonetim-danismanligi-uzmani-2144366