Türkiye Finans Katılım Bankası Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı Alımı Yapacak!

Banka iş ilanlarına bir yenisini daha ekleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, İstanbul’da yer alan şubelerinde görevlendirmek üzere Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı alım ilanı yayımladı.

Bünyesinde istihdam etmek üzere banka personel alımları yapan Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Müşteri Hizmetleri, Çağrı Merkezi ve Pazarlama departmanlarında, çalışma şekli sürekli tam zamanlı, pozisyon seviyesi ise yeni başlayan olarak görevlendireceği Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı alım ilanına başvuracak adayların, bazı şartları taşımaları gerekiyor.

Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı İlanı Başvuru Şartları

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru gerçekleştirecek olan adayların, tercihen 1 ya da 2 senelik bankacılık tecrübesine sahip olması, iyi düzeyde Arapça (must) ve İngilizce bilgisine sahip olması, B sınıfı ehliyetinin bulunuyor olması, aktif olarak araç kullanabiliyor olması gerekiyor.

Ayrıca bahsi geçen Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı ilanına başvuru yapacak olan adayların, ikna ve iletişim yeteneğinin kuvvetli olması, müşteri odaklı çalışıyor olması, müşteri iletişimine açık olması, insan ilişkilerinde başarılı olması, satış ve sonuç odaklı olması, müşteri kazanımında etkin olması, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek olması ve tercihen Özel Bankacılık deneyimine sahip olması gerekiyor.

Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Banka personel alımları ilanlarını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Varlık ve Yabancı Bankacılık Yönetici Yardımcısı ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan adaylar ve banka tarafından belirlenen başvuru koşullarını yerine getiren tüm adaylar, aşağıda verilen link vasıtasıyla en geç 04 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-varlik-ve-yabanci-bankacilik-yonetici-yardimcisi-y-1997783