Türkiye Finans Katılım Bankası’na Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapılacak!

Türkiye Finans Katılım Bankası kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere yeni çağrı merkezi müşteri temsilcileri arıyor. En az önlisans mezunu ve 1990 doğumlu olmak şartı ile Türkiye Finans Katılım Bankası’nda yer almak isteyen adayların başvuru şartlarına uyması gerekiyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası, telefon bankacılığında hizmet vermek adına kendi bünyesi içerisinde görev vermek şartıyla en az önlisans mezunu yeni çağrı merkezi müşteri temsilcileri aradığını bir ilanla duyurdu. Banka müşterilerine 7 gün 24 saat boyunca sınırsız hizmet vermek adına çağrı merkezi personelleri aradığını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, satış hedeflerinin yakalanması ve gerekse yapılan dış aramalarda faaliyet göstermek adına telefon bankacılığında çalışma arkadaşları arıyor.

En Az Önlisans Mezunu Çağrı Personeli

Türkiye Finans Katılım Bankası’nda çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak için aranan şartların en başında en az ön lisans mezunu ve 1990 yılı veya sonrasında doğmuş olmak gerekiyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet edenlerin öncelikli tercih edileceği başvurularda katılım bankacılığı alanında kariyer yapmayı hedefleyen, iletişim becerisinin yanında sorumluluk bilinci yüksek, takım çalışmasına her daim yatkın olan, akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip, telefon aracılığı ile iletişim ve satış yeteneği güçlü, müşteri memnuniyetinin yanında her zaman çözük odaklı, vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, faizsiz bankacılık alanında çalışma istekli olan, bankanın vizyon ve misyonunu temsil edebilecek personeller arandığı belirtildi.

Tecrübeli ve Tecrübesiz Adaylar

Tecrübeli veya tecrübesiz olarak bu şartlara uyum sağlayacak olan adaylar en geç 5 Ocak 2018 Cuma tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki adresten başvurularını gerçekleştirebilecekler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-1669895?