Türkiye Finans Öğretmenlere Özel Destek Paketini Sundu

Türkiye Finans Öğretmenlere Özel Destek Paketini Sundu
Türkiye Finans Öğretmenlere Özel Destek Paketini Sundu

Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz tarafından yapılan açıklamaya göre Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel destek paketi sunuldu. Özdeniz açıklamasında, “Öğretmenlere Özel Destek Paketiyle eğitime gönül veren öğretmenlerimize maddi destek sunarken,Kovid-19 tanı,tedavisini de kapsayan avantajlı tamamlayıcı sağlık sigortası imkanı sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla oluşturulan ve 30 Kasım 2020 tarihine kadar geçerli olacak olan destek paketine “Öğretmenlere Özel Destek Paketi” ismi verildi. Öğretmenler ve eğitimciler için avantajlı bireysel finansman imkanlarının yer aldığı pakette, rekabetçi kar paylaşım oranları, e-ticaret alışverişlerinde kullanılacak ekstra bonuslar, indirimli ve tamamlayıcı sağlık sigortası vb. pek çok imkan yer alıyor.

Kar Oranı Yüzde 1,37’den Başlıyor

Banak tarafından pakete yönelik olarak yapılan açıklamada, kamu ve özel sektör içerisinde görev yapan tüm öğretmenlerin ve öğretim görevlerinin bu paketten yararlanabileceği belirtildi. Paket içerisinde ihtiyaç ve taşıt finansmanındaki kar oranının da yüzde 1,37’den başladığı ifade edildi.

Ek olarak oluşturulan destek paketinin içerisinde birçok anlaşmalı sağlık kurumunda geçerli ve avantajlı imkanlar içeren tamamlayıcı sağlık sigortası seçeneği sunan Türkiye Finans, poliçe kapsamında öğretmenlere yatarak tedavilerinde yüzde 20, ayakta tedavilerinde ise yüzde 15 indirim imkanı verecek.

Döviz Katılım Hesaplarında 75/2 Kar Paylaşımı

Bununla birlikte öğretmenler ve tüm öğretim görevlileri, TL katılım hesaplarında 98/2, döviz katılım hesaplarında ise 75/2 kar paylaşım oranlarından yararlanma imkanı bulacak. Türkiye Finans kredi kartı olan Happy Kart sahibi öğretmenlere tek seferde yapacakları 400 TL ve üzeri e-ticaret harcamalarında 100 TL değerinde bonus verilecek. Happy Kart’ı yeni kullanmaya başlayan öğretmenlere ek olarak 40 TL değerindeki “hoşgeldin bonusu” ile 140 TL’ye varan bonus fırsatı tanınacak.

“Öğretmenlerimiz İşe Değil Derse Gider”

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz şu sözlere yer verdi:

“Bugüne kadar sağlıkçılarımız, kamu çalışanlarımız ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza özel değer teklifleri içeren destek paketleri sunduk. Toplumsal fayda odaklı yaklaşımımızın devamı olarak bu dönemde önemli görev üstlenen öğretmenlerimizin ihtiyaçları için yanlarında olmak istedik.”

“Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini emanet ettiğimiz, her koşulda büyük bir özveriyle görevlerini sürdüren öğretmenlerimize de duyduğumuz bu minnetin bir yansıması olarak onlar için ‘Öğretmenlerimiz İşe Değil Derse Gider’ diyerek özel bir destek paketi oluşturduk.”

“Öğretmenlere Özel Destek Paketi ile eğitime gönül veren öğretmenlerimize maddi destekler sunarken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanı ve tedavisini de kapsayan avantajlı bir tamamlayıcı sağlık sigortası imkanı sağlıyoruz. Amacımız öğretmenlerimizin daha iyi ve güvenli şartlarda görevlerinin başında olmalarına katkı sağlamak. Bu vesileyle ülkemizin dört bir yanında, birçok zorluğa rağmen özveriyle görevinin başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü şimdiden kutluyorum.”