Türkiye Finans’ta Üst Düzey Atama Gerçekleşti

Türkiye Finans’ta Üst Düzey Atama Gerçekleşti
Türkiye Finans’ta Üst Düzey Atama Gerçekleşti

Türkiye Finans Katılım Bankası Krediler Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna Emre Ertürk geçti. Ertürk, yaklaşık olarak 9 yıldır bankanın Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev almaktaydı. Yapılan atama ile birlikte Ertürk, bankanın kredi yönetimine dair tüm süreç ve projelerinde ekibine liderlik yapacak.

Krediler Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonundan önce kariyer yaşamında denetim alanında başlayan Ertürk, ilk olarak Dışbank’ta görev aldı. Daha sonra Fortis Bank ve TEB himayesi altında uzun yıllar görev alan Ertürk, 2012 yılında Türkiye Finans’ta Teftiş Kurulu Başkanı olarak göreve geçti. Buradaki görevini 9 yıldır yerine getiren Emre Ertürk, tecrübesi ve vizyonu ile birlikte teftişten sorumlu ekibin raporlama ve risk yönetim süreçlerinde başarılı bir şekilde görevini gerçekleştirmekteydi.

Türkiye Finans Emre Ertürk Kimdir?

Emre Ertürk 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Buradan sonra İstanbul Üniversitesi’nde İşletme ve Boğaziçi Üniversitesi’nde Yönetim Bilişim Sistemleri programlarında yüksek lisans yapmıştır.

Ertürk, bankacılık kariyerine 1999 yılında Dışbank’ta Müfettiş olarak başlamıştır. 2005-2011 yılları arasında Fortis Bank Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 2011-2012 yılları arasında ise Türk Ekonomi Bankası Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini gerçekleştirmiştir. 2012 yılında Türkiye Finans ailesine katılmıştır. Emre Ertürk Türkiye Finans’ta bankanın Teftiş Kurulu Başkanı olarak görevini başarılı bir şekilde yürütmekteydi. Burada da son olarak Krediler Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.