Türkiye Finans’tan Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı Kampanyası!

turkiye-finanstan-bayrama-ozel-ihtiyac-finansmani-kampanyasi

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından devreye alınan ihtiyaç finansmanı kampanyası Kurban Bayramı için özel olarak tasarlandı.

Türkiye Finans’tan Aylık Yüzde 1.66 Kar Oranı

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından Kurban Bayramı’nda müşterilerinin nakit ihtiyaçlarının arttığı göz önünde bulundurularak bir finansman kampanyası düzenlendi. Türkiye Finans Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı kampanyası ile müşterilere aylık yüzde 1.66 oranından başlayan kar oranları sunuluyor. Türkiye Finans bayram kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler geri ödemelerini 60 aya varan vadelerde yapabiliyorlar. Türkiye Finans Katılım Bankası Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı ile ilgili bir açıklama yaparak detaylardan bahsetti.

Kampanya Bayramdan Sonra da Devam Edecek

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada yeni ürün ve hizmetleri ile müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeye devam ettikleri, bu kapsamdaki kampanyalarından biri olan Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı adlı kampanyanın devreye alındığı bildirildi. Türkiye Finans müşterileri Kurban Bayramı’ndan sonra da bu kampanyadan yararlanabiliyorlar. 26 Ağustos 2019 tarihine kadar Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı başvuruları kabul ediliyor. Kampanyadaki aylık kar oranları yüzde 1.66’dan başlarken, 60 aya kadar vade seçeneği de sunuluyor. Kurban Bayramı ihtiyaç finansmanı katılım bankacılığı ilkeleri doğrultusunda eğitim, sağlık, evlilik, tadilat, tatil gibi pek çok masraf için kullanılabiliyor.

Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı Başvuruları

Türkiye Finans Katılım Bankası Bayrama Özel İhtiyaç Finansmanı başvuruları 26 Ağustos 2019’a kadar yapılabiliyor. Başvurular tüm Türkiye Finans şubelerinden, mobil şubeden, internet şubeden, Türkiye Finans’ın internet sitesinden ve telefon bankacılığı hizmetinden yararlanılarak gerçekleştirilebiliyor. Türkiye Finans müşterileri Finansör, Yedek Hesap, Finansman Güvence Sigortası, Kredi Kartı ve Otomatik Fatura Ödemesi ürünlerinden almaları halinde Banka tarafından sunulan cazip kar oranlarından yararlanıyorlar.