Türkiye’nin En İyi Bankası Akbank Oldu!

Türkiye'nin En İyi Bankası Akbank Oldu!
Akbank, Global Finance tarafından düzenlenen “World’s Best Bank Awards 2022” kapsamında, “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi. Banka bu ödülü 12. kez aldı! Sahip olunan ödülle ilgili olarak Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Sunduğumuz ürün ve hizmetleri her geçen gün mükemmelleştirirken, müşterilerimize bankacılığın geleceğini sunmak için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

Akbank bir kez daha Türkiye’nin en iyi bankası oldu

Banka tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, dünyanın önde gelen finans yayınlarından Global Finance tarafından bu yıl 29.’su gerçekleşen dünyanın en iyi bankaları ödüllerinde Akbank bir kez daha ödül sahibi oldu. Bankaya, “Türkiye’nin En İyi Bankası” ödülü verildi.

Finansallardan inovasyona birçok performans ölçütünün temel alındığı ödül için, kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Akbank, bir rekora imza attı ve 12. kez bu ödülü almaya hak kazandı.

Alınan ödül ile ilgili olarak açıklama yapan Banka Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, güçlü likiditesi, yüksek sermayesi ve Türkiye’nin iyi bankacılarından oluşan çalışanlarıyla Türk ekonomisini her koşulda desteklemeye devam ettiklerini ifade etti. Binbaşgil açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sunduğumuz ürün ve hizmetleri her geçen gün mükemmelleştirirken, müşterilerimize bankacılığın geleceğini sunmak için durmaksızın çalışıyoruz. Özellikle son iki yıldır içinden geçtiğimiz olağanüstü süreçte de odağımızı kaybetmeden yenilikçi çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürdük. Bütün bunların Global Finance gibi uluslararası kurumlar tarafından ödüle layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz.”