Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Birimi Akbank Oldu

Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Birimi Akbank Oldu
Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Birimi Akbank Oldu

Financial Times Grubu yayınlarından Professional Wealth Management (PWM) ve The Banker tarafından düzenlenen Global Private Banking Awards 2020 için Akbank Private Banking’i Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Birimi olarak seçti.

Bunun üzerine Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Alp Keler  açıklamada bulundu. Keler, “Dijital kanalları ve şubelerimizi en iyi şekilde kullanarak sektörde benzersiz bir özel bankacılık deneyimi sunuyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Akbank yaptığı açıklamada önemli bir başarıya imza attıklarını ve Best Private Bank in Turkey-Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Birimi olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Sektörde Benzersiz ve Özeliz

Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Alp Keler sözlerine bu cümleler ile devam etti: “Hazine, Ak Yatırım ve Ak Portföy ile olan sinerjimiz üzerine kurgulanmış iş modelimiz ve geniş ürün yelpazemiz ile yatırım hizmetlerindeki liderliğimizi sürdürüyoruz.

Dijital kanalları ve şubelerimizi en iyi şekilde kullanarak sektörde benzersiz bir özel bankacılık deneyimi sunuyoruz. İçinden geçtiğimiz olağanüstü süreç sırasında ise teknolojik altyapımız ve dijital kapasitemiz sayesinde müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmayı sürdürdük. Dijital dönüşüm stratejimizin ve yenilikçi yaklaşımımızın da ne kadar başarılı olduğunu gözlemledik.

İş sürekliliğinden taviz vermedik ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlama, portföyleri hakkında onlara etkin geri bildirim sağlama konusunda önemli bir yol kat ettik. Köklü tecrübemiz ve Kovid-19 döneminde gösterdiğimiz performans ışığında ‘Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Birimi’ seçildiğimiz için büyük bir gurur duyuyoruz.