Vakıf Katılım Bankası Personel Alımları Yapıyor!

Vakıf Katılım Bankası yeni personel alımları dahilinde Yetkili Müfettiş ve Müfettiş Yardımcılığı pozisyonlarına personel alımları sağlanacaktır. Bu işe alımlara dair tüm detaylara haberimizden ulaşılabilir.

Vakıf Katılım Yeni Personeller Arıyor

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürlüğü’nde bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev verilmek üzere işe alınacak olan yetkili müfettiş ve müfettiş yardımcılarının öncelikle üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

Vakıf Katılım yeni personel iş başvurusu sahiplerinin mezun olması gereken üniversite bölümlerinden bazıları İktisat, Ekonomi, Maliye, İşletme, İstatistik, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Endüstri İlişkileri, Risk Yönetimi, Finans, Bankacılık, Muhasebe, Ekonometri olarak sıralanabilir. Bu bölümler haricinde ise yine 4 yıllık eğitim veren üniversite bölümlerinden Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi gibi bölümlerden mezun olan adaylar da iş başvurusu yapabiliyorlar. Ayrıca belirtilen fakültelerde yüksek lisans eğitimi almış olan ya da yurtdışında eğitim almış ve Türkiye’de denklik sahibi olan kişilerin de başvuruları kabul ediliyor.

Vakıf Katılım Yeni Personellerde Aranan Diğer Özellikler

Vakıf Katılım personel alımı iş başvurusu yapacak olan kişilerin ayrıca daha önceden finans kurumlarında teftiş bölümünde en az 1.5 yıl çalışarak deneyim kazanmış olması, faizsiz bankacılık alanında çalışmayı istiyor olması, Vakıf Katılım Bankası’nın vizyon ve misyonunu en iyi şekilde temsil edecek olması, analitik düşünce yapısı sahibi olması, sözlü ve yazılı olarak iletişiminin gelişmiş olması, yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uyduracak olması, tercihen İngilizce biliyor olması, MS Office uygulamalarını ileri seviyede kullanıyor olması, seyahat engelinin bulunmaması da gerekiyor.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvuruları

Vakıf Katılım Bankası iş başvuruları 19 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilmektedir. Bu pozisyondaki işin detaylı tanımı, başvuru sahiplerinde aranan tüm özellikler aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Aynı bağlantıdan banka yeni personel iş başvurusu da yapılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-yetkili-mufettis-yrd-mufettis-1856762