Vakıf Katılım Bankası Yetkili Müfettiş ve Müfettiş Yardımcısı Personel Alımları Yapıyor!

vakif-katilim-bankasi-yetkili-mufettis-ve-mufettis-yardimcisi-personel-alimlari-yapiyor

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Müfettiş ve Müfettiş Yardımcısı pozisyonunda personel alımları yapılacağı bildiriliyor.

Vakıf Katılım Yeni Personel Alımları için Detayları Paylaştı

Vakıf Katılım Bankası banka iş ilanları şeklinde yaptığı duyuruda Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev vermek üzere Müfettiş ve Müfettiş Yardımcılarının işe alınacağını bildirerek banka iş başvurusu yapacak olan adayların sahip olması istenen özellikleri ve nitelikleri de paylaştı. Vakıf Katılım’ın duyurusuna göre adayların öncelikle üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren bölümlerinden İşletme – İktisat – Ekonomi – Kamu Yönetimi – Maliye – Çalışma Ekonomisi – Uluslararası İlişkiler – Endüstri İlişkileri – İstatistik – Ekonometri – Finans – Bankacılık – Risk Yönetimi – Muhasebe bölümlerinden ya da Hukuk ve Mühendislik fakültelerinin bankacılık ve finans ile ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve bahsi geçen bölümlerden birinde yüksek lisans eğitimi almış olmaları gerekiyor. İlgili bölümleri yurtdışındaki üniversitelerde bitirmiş olan adayların Türkiye’deki yetkili makamlardan denklik belgelerini almış olması gerekiyor.

Adaylarda Aranan Diğer Özellikler Neler?

Vakıf Katılım Bankası bünyesinde çalışmak ve bankacılık alanında kariyer planlarına devam etmek isteyen adayların ayrıca daha önce en az 1.5 yıl olmak üzere finans kurumlarının teftiş kurullarında çalışmış ve deneyim kazanmış olması, faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istekli olması, Vakıf Katılım Bankası’nın misyonunu ve vizyonunu en iyi şekilde temsil edecek olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Vakıf Katılım adayların analitik düşünce yapısı sahibi, yazılı ve sözlü iletişimde başarılı, yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, özenli ve dikkatli çalışan kişiler olmasının istendiğini de belirtiyor. Müfettiş Yardımcısı ya da Müfettiş olmak için Vakıf Katılım iş başvurusu yapacak olan kişilerin tercihen yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi sahibi olması, Microsoft Office uygulamalarını ileri seviyede kullanabiliyor olması, seyahat etmek için herhangi bir engelinin bulunmaması istenirken, başvuru sahibi erkek adaylarda aranan şartın askerlik görevini bitirmiş veya en az 1 yıl olmak üzere tecil ettirmesi olarak göze çarpıyor.

Vakıf Katılım Bankası Yeni Personellerinin Görevi Ne Olacak?

Vakıf Katılım Bankası’nda çalışmak üzere başvuru yapan ve yapılan değerlendirmeler neticesinde işe alımına karar verilen yeni personeller Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde çalışacaklar. Görevleri arasında Vakıf Katılım’ın yıllık denetim planları kapsamındaki denetimlerin yürütülmesi, denetim sonuçlarının raporlanarak sunulması, denetim raporunda yer alan sonuçların analizinin yapılması, denetim sonuçları ile ilgili gerekli tüm aksiyonların alınarak iyileştirme çalışmalarının yapılması, sonraki süreçte takiplerinin yapılması yer alıyor.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvuruları Son Tarih Ne Zaman?

Vakıf Katılım Bankası’na bahsi geçen pozisyon için başvuru yapacak olan kişilerin başvuruları 6 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul ediliyor. İlan detayları ve başvurular için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-yetkili-mufettis-yrd-mufettis-1856762