Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuruları Başladı!

vakifbank-mufettis-yardimciligi-giris-sinavi-basvurulari-basladi

Vakıfbank tarafından yapılan bilgilendirmede banka personel alımları dahilinde Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacağı belirtildi.

Vakıfbank Yeni Personel Alımları için Giriş Sınavı Düzenliyor

Vakıfbank banka iş ilanları ile ilgilenenlerin dikkatinden kaçmayan duyuruda açık pozisyonun Müfettiş Yardımcılığı olduğu, bu pozisyonda çalışmak isteyen kişiler için sınav düzenleneceği bildiriliyor. Vakıfbank personel alımı sınavına başvuru yapmak isteyen adayların ne gibi şartları yerine getirmesi gerektiği duyuruda detaylı olarak bildiriliyor. Buna göre başvuru sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ilk şart olarak belirtilirken, ayrıca kamu haklarından herhangi bir nedenle men edilmemiş olmaları, bir kamu kurumunda çalışmaya engel olarak belirtilen ihtilas, irtikap, zimmet, hırsızlık, rüşvet, dolandırıcılık, inancı kötüye kullanma, sahtecilik, dolaylı iflas, kaçakçılık, resmi alım – satımlara ve ihalelere fesat karıştırma, devlet sırlarını ifşa etme, kara para aklama gibi suçlardan hüküm giymemiş olmaları gerekiyor.

Vakıfbank Müfettişlik Sınavı Diğer Katılım Şartları

Vakıfbank müfettişlik iş başvurusu yaparak sınava giriş talebinde bulunan adaylarına ayrıca başka bir kamu kurumunda çalışma zorunluluklarının olmaması, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ve duyuruda belirtilen lisans bölümlerinden mezun olması da Banka tarafından istenenler arasında yer alıyor. Banka iş başvurusu sahiplerinin 28 Nisan 1991 tarihinde ve sonrasında doğmuş olması, erkek adayların askerliklerini bitirmiş veya duyuruda belirtilen diğer askerlik şartlarına uygunluğu, fiziki ve ruhsal durumlarının her ikilimde ve Türkiye’nin her yerinde çalışmasına elverdiğini bir sağlık raporuyla belgeleyebiliyor olması, Müfettişlik sınavı başta olmak üzere daha Vakıfbank tarafından düzenlenen herhangi bir sınava katılarak sözlü sınavda başarısız olmamış olması gerekmektedir.

Vakıfbank Müfettişlik Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank Müfettişlik Giriş Sınavı, Boğaziçi Üniversitesi tarafından 28 Nisan 2019 Pazar günü iki oturum şeklinde düzenlenecek. İstanbul ve Ankara illerinde düzenlenecek olan oturumların saatlerinin 10:00 ve 14:00 olduğu Vakıfbank tarafından bildiriliyor. Sınava başvuru yapan ve başvurusu kabul edilen kişiler 22 Nisan 2019 tarihinden başlamak üzere Boğaziçi Üniversitesi’nin web sitesinden TCKN ile giriş yaparak sınava giriş için gerekli belgelerini alabilecekler. Sınav giriş belgesinde yazılı sınavın hangi tarihte ve nerede düzenleneceği belirtilecek. Sözlü sınavda başarılı olarak yazılı sınava girme hakkı kazanan adayların yazılı sınav günü yanlarında sınav giriş belgelerini, resimli kimlik belgelerini, kurşun kalem ve silgi hazır bulundurmaları isteniyor. Vakıfbank’ın resmi internet sitesinden yapılan bahsi geçen sınav duyurusunda adayların soru sorabilecekleri bir bölüm de yer almaktadır. Başvuru yapacak olan kişiler bu bölümden akıllarına takılan soruları yazarak cevap alabilmektedirler.

İlan detayları ve başvurular için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

vakifbank.com.tr/mufettis-yardimciligi-giris-sinavi.aspx?pageID=2688