Vakıfbank’tan Çocuklara Özel Vibox Hizmeti!

Vakıfbank'tan Çocuklara Özel Vibox Hizmeti!
Vakıfbank tarafından çocukların birikim yapma alışkanlığı kazanabilmesine yönelik Vibox hizmeti sunuldu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Vibox ile çocukların hem birikim yapma alışkanlığı kazanmasına hem de finansal kaynaklarını yönetme yeteneklerine erken yaşta kavuşmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Çocukların Birikim Kültürü Gelişecek

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Vibox sayesinde, çocuklar küçük yaştan itibaren birikim kültürü edinebilecek. Vibox, çocukların birikim kültürünün küçük yaştan itibaren gelişmesini destekleyecek. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, VakıfBank olarak ‘dijital kolaylaştırır’ yaklaşımları kapsamında müşterilerin hayatına hız, esneklik, kolaylık kazandıracak ürünler geliştirirken, farklı kesimlerin farklı ihtiyaçlarına özel çözümler üretmeye odaklandıklarını belirtti.

Üstünsalih açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Teknolojinin içine doğan ve zamanının önemli bir kısmını çevrimiçi dünyada geçiren yeni nesil artık harcamalarını da artan bir şekilde bu ortamda yapıyor. Tasarımıyla, uygulamalarıyla çocuklara finansın eğlenceli yüzünü gösteren Vibox ile çocukların hem birikim yapma alışkanlığı kazanmasına hem de finansal kaynaklarını yönetme yeteneklerine erken yaşta kavuşmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ailelerin denetiminde yürüyecek bu süreç sayesinde anne babalar da çocuklarının birikimlerini rahatlıkla takip edip yönetebilecek.”

Vakıfbank Vibox Dijital Kumbara Uygulaması

Vakıfbank Vibox hizmeti, dijital kumbara uygulaması olarak müşterilerin karşısına çıkıyor. Mobil cihazlar aracılığıyla kullanılan uygulama, anne ve babalar tarafından çocuklarının ismine özel Vibox hesabı oluşturmasıyla kullanılabiliyor. Böylelikle ebeveynler, çocukları için hem geleceğe yönelik yatırım yapabiliyor hem de düzenli olarak verdikleri harçlıkları EFT ve havale yoluyla hesap içerisine aktarabiliyor.

Uygulamanın içerisinde bayram harçlığı, karne hediyesi, doğum günü hediyesi gibi hazır mesajlar bulunuyor. Diğer aile üyeleri de uygulamaya, harçlık gönderebiliyor.

Vibox uygulamasında biriken paralar günlük vadeli ya da vadesiz olarak değerlendirilebiliyor. Kumbaraya bağlı olarak oluşturulacak sanal banka kartı ile belirli limitler doğrultusunda çevrimiçi alışveriş yapılabiliyor. Hesaptaki paralar, ebeveynle birlikte şubeden çekilebiliyor.