Yapı Kredi Bankası Direkt Satış Temsilcisi Alımı Yapacak

1944 senesinde kurulmuş olan Yapı Kredi Bankası bünyesinde bulunan boş kadroları doldurmak amacıyla Direkt Satış Temsilcisi alımı yapacağını duyurdu. Bankanın yayımladığı ilan doğrultusunda başvuruları kabul edilen adaylar bankanın Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nde Temel Bankacılık ve Satış Eğitimleri alarak, direkt satış ekibine katılabilecekler.

Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul Avrupa Yakası’nda ve İstanbul Anadolu Yakası’nda tam zamanlı olarak istihdam ederek görevlendireceği Direkt Satış Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı şartları yerine getiriyor olması gerekiyor.

Direkt Satış Temcilcisi İlanına Başvuru Şartları

Buna göre Direkt Satış Temsilcisi ilanına başvuracak adayların üniversite mezunu ya da meslek yüksek okulu mezunu olmaları, devam zorunluluğu olmayan bir lisans bölümünde son sınıf öğrencisi olmaları, kişisel alanda başarıların ödüllendirildiği, eğitim ve kariyer fırsatlarının olduğu bir alanda çalışmayı tercih ediyor olmaları, esnek çalışma saatlerine uyum gösterebiliyor olmaları, satış etkinlikleri hakkında kendilerine güveniyor olmaları, dinamik, aktif ve hızlı olmaları, 28 yaşından gün almamış olmaları ve dış görünümüne özen gösteriyor olmaları gerekiyor.

Ayrıca başvuruda bulunacak adayların seyahat engelinin bulunmaması, satışlar için ofis dışında görev alabilecek olması, iletişiminin güçlü olması, ikna kabiliyetlerinin yüksek seviyede olması, zaman yönetimi konusunda başarılı olması ve erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az bir sene tecil ettirmiş olması gerekiyor.

Direkt Satış Temcilcisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Yapı Kredi Bankası’nın Direkt Satış Temcilcisi ilanına söz konusu şartları taşıyan tüm adaylar en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.yenibiris.com/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s/direkt-satis-temsilcisi-is-ilani/745708