Yapı Kredi Bankası İK Organizasyon Uzmanı Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesine çok sayıda banka personel alımları yapan Yapı Kredi Bankası, İstanbul Avrupa yakasında bulunan şubesinde görevlendirmek üzere İK Organizasyon Uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’nın, İnsan Kaynakları departmanında, pozisyon seviyesi uzman olarak, İnsan Kaynakları Organizasyon ve Yönetim Ekibi bünyesinde istihdam edeceği İK Organizasyon Uzmanı alım ilanına başvuru yapacak adayların, bankanın ilanda duyurduğu başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

İK Organizasyon Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Yapı Kredi Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuruda bulunacak adayların, üniversitelerin İşletme, Mhendislik ya da Sosyal Bilimler bölümlerinden mezun olması, yazılı ve sözlü olmak kaydıyla iletişim becerisinin güçlü olması, ikna kabiliyetinin yüksek olması, tercihen bankalarda organizasyon ve/veya süreç yönetimi alanında en az 2 senelik deneyiminin olması, karar verme ve problem çözme yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor.

Ayrıca İK Organizasyon Uzmanı ilanına başvuracak adayların analik yaklaşıma ve sonuç odaklı yaklaşıma sahip olması, sunum becerisinin gelişmiş olması, ileri seviyede yazılı ve sözlü olmak kaydıyla İngilizce bilgisine sahip olması, Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olması gerekiyor.

İK Organizasyon Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Banka personel alımları yaparak istihdama katkıda bulunan Yapı Kredi Bankası’nın İK Organizasyon Uzmanı ilanına en az 2 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar, aşağıda yer alan link yardımıyla en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-ik-organizasyon-uzmani-2029666