Yapı Kredi Bankası Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Yapı Kredi Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü alım ilanı yayımladı.

Yapı Kredi Bankası’nın Perakende Bankacılık/Perakende Ürün Yönetimi ekibi bünyesinde, finans, kredi ve yönetim departmanlarında, sürekli tam zamanlı ve yönetici adayı pozisyonunda görevlendireceği Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında belirtmiş olduğu başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü İlanı Başvuru Şartları

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru gerçekleştirecek olan adayların, üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, ilgili alanda en az 5 senelik tecrübeye sahip olması ve en az 3 senelik ekip yönetimi tecrübesinin olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda personel görevlendiren Yapı Kredi Bankası’nın Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü alım ilanına başvuracak adayların, üçüncü partiler ve üst yönetimle olan iletişiminin güçlü olması, problem çözme yeteneğine sahip olması, analitik düşünme yapısına sahip olması, sorgulama ve araştırma yeteneğinin olması gerekiyor.

Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü İlanına Kimler Başvurabilir?

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü alım ilanına, az 5 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın ilanında yer vermiş olduğu başvuru şartlarına uyum gösteren tüm adaylar en geç 25 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link aracılığı ile başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-konut-ve-tasit-kredileri-urun-yonetimi-muduru-2108195