Yapı Kredi Bankası Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Yapı Kredi Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi alım ilanı yayımladı.

Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul’da ve Kocaeli Gebze’de yer alan şubelerinde, Gebze Müşteri İletişim Merkezi bünyesinde, finans departmanında, sürekli tam zamanlı ve yeni başlayan pozisyonunda görevlendireceği Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları

Yapı Kredi Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin ön lisans/lisans bölümlerinden mezun olması ya da devam zorunluluğu bulunmayan 3. veya 4. sınıf öğrencisi olması, diksiyonunun düzgün olması, telefonda iletişim yeteneğinin güçlü olması, sözel ifade becerisine ve ikna yeteneğine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda personel istihdam eden Yapı Kredi Bankası’nın Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi alım ilanına başvuracak adayların, satışa yatkın olması, telefon ile satış yapabilecek tecrübeye sahip olması, tercihen İngilizce bilgisine sahip olması, erkek adaylariçin askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da en az 2 senelik tecil ettirmiş olması gerekiyor.

Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi İlanına Kimler Başvurabilir?

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi alım ilanına, tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 07 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link vasıtasıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s-musteri-iletisim-merkezi-yetkilisi-1966355