Yapı Kredi Bankası Öğrenci Gişe Yetkilisi Personel Alımı!

Yapı Kredi Bankası öğrenci personel iş başvuruları kapsamında Gişe Yetkilisi olarak çalışacak part – time personeller aranıyor. Banka personel alımları ile ilgilenen ve başvuru yapmak isteyen adaylara yardımcı olacak tüm bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Yapı Kredi Bankası Part – Time Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası yeni personel alımları ile banka şubelerinde görev vermek üzere part – time çalışacak öğrenciler arıyor. Banka öğrenci personel alımı ile ilgili başvuru yapmak isteyenlerin öncelikle 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ve Mühendislik Fakülteleri’nde 3. sınıfta ya da 4. sınıfta halen öğrenci olması gerekmektedir. Bankanın yoğun olduğu günlerde part – time (yarı zamanlı) çalışacak olan öğrencilerin ayrıca iletişim konusunda başarılı olmaları, Microsoft Office uygulamalarına hakim ve etkin bir şekilde kullanıyor olmaları, ekip halinde çalışacak ve uyum sağlayabilecek olmaları da gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası Öğrenci Personel Alımı            

Yapı Kredi Bankası part – time iş başvurusu yapacak olan öğrenciler banka tarafından uygun görülmeleri halinde görüşmeye davet edileceklerdir. Bu davet sırasında kendilerine sorunsuz olarak ulaşılabilmesi için başvuruda belirtmeleri gereken iletişim bilgilerinin tam ve doğru olması gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası Türkiye genelinde pek çok ilden başvuruları kabul etmektedir. Bu iller aşağıdaki bağlantıda bildirilmiştir.

Yapı Kredi Bankası İş Başvuruları

Yapı Kredi Bankası iş başvuruları 11 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecektir. Bu işe alımlar ile ilgili bütün detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşmak mümkündür. Aynı bağlantıdan ayrıca banka iş başvurusu da yapılabilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-part-time-gise-destek-yetkilisi-1893550