Yapı Kredi Bankası Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı Alımı Yapacak!

Yapı Kredi Bankası İstanbul’da bulunan şubesinde görevlendirmek üzere Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Yapı Kredi Bankası’nın Perakende Bankacılık Yönetimi Bölümü’nde, Finans departmanında, sürekli ve tam zamanlı olarak, uzman pozisyonunda görevlendireceği Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların banka tarafından belirlenen bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Bu doğrultuda bankanın yayımladığı Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı alım ilanına başvuru yapacak adayların, 4 senelik eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, tercihen İstatistik bölümünden, Matematik bölümünden ya da mühendislik bölümünden mezun olması, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor.

Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların, Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabiliyor olması, bireysel motivasyonunun yüksek ve öğrenmeye açık olması, analitik düşünme yetkinliğinin gelişmiş olması, proaktif ve detaycı bir yapıya sahip olması gerekiyor.

İş Tanımı

Yapı Kredi Bankası  bünyesinde görevlendireceği Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı personelinden bağlı olunan yönetim bütçesini ilgili bölümlerle koordinasyon içinde dağıtılmasını sağlamasını, gerçekleştirilen bütçe dağıtımının etkin bir şekilde takibini yapmasını, sene boyunca bütçenin takibini yaparak gereken raporları ve analizleri hazırlamasını, bütçe ve fiili durumla alakalı her türlü gelişme konusunda ilgili birimleri bilgilendirmesini istemektedir.

Şube Bütçe Planlama ve Kontrol Uzmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Yapı Kredi Bankası’nın yayımladığı ilana tecrübeli veya tecrübesiz olan adaylar ve bankanın belirlediği başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 20 Mart 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-sube-butce-planlama-ve-kontrol-uzmani-1969327