Yapı Kredi Bankası Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Yapı Kredi Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı alım ilanı yayımladı.

Yapı Kredi Bankası’nın Yapı Kredi Leasing’in Varlık Yönetimi Bölümü bünyesinde, finans departmanında, sürekli tam zamanlı ve uzman pozisyonunda görevlendireceği Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında belirtmiş olduğu başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru gerçekleştirecek olan adayların, üniversitelerin mühendislik bölümlerini tamamlamış olmaları, tercihen makine mühendisliği ya da endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olması, Microsoft Office programlarına hakim olması, tercihen iyi düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda personel görevlendiren Yapı Kredi Bankası’nın Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı alım ilanına başvuracak adayların, tercihen finans sektörü, iş makineleri, imalat makineleri satış, pazarlama, bakım, onarım, depolama konularında iş tecrübesine sahip olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan Varlık Yönetimi Yetkilisi/Uzmanı alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında yer vermiş olduğu başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar en geç 19 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link yardımıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-varlik-yonetimi-uzmani-2151081