Yapı Kredi Bankası’ndan Teknosa Alışverişlerine 60 Ay Taksitli Kredi!

yapi-kredi-bankasindan-teknosa-alisverislerine-60-ay-taksitli-kredi

Yapı Kredi Bankası ve Teknosa arasında gerçekleşen işbirliğiyle 60 ay vadeli online kredi sağlanıyor.

Yapı Kredi Online İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası tarafından hizmete sunulan online ihtiyaç kredisi kapsamında Teknosa online mağazasından yapılacak alışverişler sırasında ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Teknosa’nın online satış mağazasında satışta olan teknolojik ürünlerde geçerli olan kredinin 60 aya kadar vadesi bulunuyor. Yapı Kredi Online Alışveriş Kredisi adlı ürün Teknosa’nın e – ticaret mağazasından yapılacak 500 lira ile 15 bin lira arasındaki alışverişlerde kullanılabiliyor. Yapı Kredi Bankası müşterileri böylece cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya gibi pek çok ürüne kolayca ve masrafsız bir şekilde sahip olabiliyorlar.

Yapı Kredi Online Alışveriş Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Teknosa.com adresli internet sitesinden yapacağı alışveriş sırasında kredi kullanmak isteyen Yapı Kredi Bankası müşterilerinin satın almak istedikleri ürünü öncelikle sepete eklemeleri gerekiyor. Daha sonra ödeme ekranında bulunan “Alışveriş Kredisi” seçeneğini tıklamalarının ardından açılan ekrana Yapı Kredi Mobil veya Yapı Kredi İnternet Şubesi şifresinin girilmesiyle işlem tamamlanıyor. Online ihtiyaç kredisinin onaylanması halinde alışveriş 60 aya kadar taksitlendirilebiliyor.

Yapı Kredi’den Cep Telefonu Alımlarında Taksit İmkanı

Teknosa’dan Yapı Kredi Online Alışveriş Kredisi ile yapılacak alışverişlerde satın alınan ürünün 3.500 liranın üzerindeki fiyatta cep telefonu olması durumunda 6 ay taksit, bilgisayar ya da 3.500 liradan az fiyatta cep telefonu olması durumunda 12 ay taksit imkanı bulunuyor. Yapı Kredi Alışveriş Kredisi olarak da bilinen bu üründen sadece Banka’nın müşterileri yararlanabiliyorlar. Yapı Kredi online kredi fırsatından yararlanarak Teknosa’dan alışveriş yapan kişilerin kredilerine aylık 1.99 oranında faiz uygulanıyor.