Yapı Kredi Elazığ’da Vatandaşlara Destek Olacak!

Elazığ’da meydana gelen büyük deprem sonrasında, yaraları sarmak ve bölgedeki vatandaşlara destek olmak amacıyla Yapı Kredi Bankası harekete geçti. Dün Akbank’ın açıklama yapmasının ve depremzede müşterileri için destek olacaklarını açıklamalarının ardından harekete geçen bir diğer banka da Yapı Kredi oldu.

Elazığ ve çevresinde bulunan, depremden olumsuz etkilenen tüm müşterilerin kredi ve kredi kartı ödemelerini yaklaşık 3 ay süre boyunca erteleme kararı aldığını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası tarafından konu hakkında bir açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde bulunan Tüm Yapı Kredi şubelerinde bireysel, İşletme, Ticari ve KOBİ müşterilerinin çekmiş oldukları kredilerin taksit ödemelerinin müşterilerin istekleri dahilinde, herhangi bir faiz talep edilmeden 3 ay boyunca erteleyebilecekleri belirtildi. Ödeme zamanı gelen, kredi kartı ödemeleri ya da taksitleri de yine istekler dahilinde faiz alınmadan 3 ay boyunca herhangi bir ücret alınmayacak. Bölgede bulunan Yapı Kredi ATM’leri üzerinden yapılan tüm işlemlerden 3 ay boyunca herhangi bir ücret tahsil edilmeyecek.

Yapı Kredi Bankası deprem sonrasında da yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bölgede kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Deprem sonrasında yaşanan sorunlar karşısında bölgeye banka tarafından gezici bir şube gönderildiği de belirtildi. Mobil şubesi ile desteklenen vatandaşların her türlü isteklerine ve ihtiyaçlarına karşılık veren banka, 3 ay boyunca desteklerine devam edecek.