Yapı Kredi Lisans ve Ön Lisans Personel Alımı!

Yapı Kredi bankası bünyesine çalışmak üzere lisans ve ön lisans personel alımı iş ilanı mevcuttur. Açılan ilana bakıldığında, pazarlama departmanında çalışmak üzere direkt satış temsilcisi alımı söz konusudur. İnsan ilişkilerinde başarılı olan ve etkili konuşma becerisine sahip kişiler değerlendirilmektedir.  Ayrıca satış temsilcisi olarak istihdam edilecektir.

Direkt Satış Temsilcisi Görevi ve Sorumlulukları

Satış temsilcisi pozisyonunda çalışan kişiler bankanın hizmetlerini ve ürünlerini sahada iyi bir şekilde tanıtmaktan ve pazarlamaktan sorumludur. Bu pozisyonda çalışan kişiler çoğunlukla ofis dışında bankayı temsil ederek banka adına pazarlama işlemlerini gerçekleştirmektedir Dolayısıyla bu pozisyonda çalışan kişiler banka imajını temsil etmenin bilincinde ve daima motive bir şekilde çalışmalıdır. Direkt satış temsilcisi pozisyonu için iletişim ve ikna becerileri oldukça önemlidir.

Yapı Kredi Lisans ve Ön Lisans Personel Başvuru Şartları

Yapı kredi bankası satış temsilcisi pozisyonuna ait personel alımı için başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar şu şekildedir:

  • Adaylar üniversitelerin ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun olmalıdır.
  • Adayların ofis dışında seyahat etmesine engel olan fiziksel veya ruhsal sağlık problemleri olmamalıdır.
  • Adaylar satış temsilcisi pozisyonunun temposuna uyum sağlayabilmelidir.
  • Bankanın hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve ikna becerilerini pazarlama işlemlerinde uygulamaları gerekmektedir.

Direkt Satış Temsilcisi Pozisyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Direkt satış temsilcisi pozisyonuna başvuru yapmak isteyen kişiler bankanın kendi kariyer sayfası üzerinden özgeçmiş doldurabilmektedir. Bankanın kendi kariyer sitesi dışında online iş platformlarında ilgili ilan üzerinden başvurular yapılabilmektedir.

İlana başvurmak için; YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. Direkt Satış Yetkilisi İş İlanı – Kariyer.net