Yapı Kredi ‘Yapı Kredi FRWRD’ Hayata Geçirdi

Yapı Kredi 'Yapı Kredi FRWRD' Hayata Geçirdi

Yapı Kredi, müşteri ihtiyaçlarını odağına alarak sürekli inovasyon üretebilecek bir çerçeve yaratmak amacıyla Yapı Kredi FRWRD’ı hayata geçirdi. Böylelikle banka, kurum içerisinde ve dışında inovasyon kültürünü geliştirmeyi, ekosistem ortaklıkları ve açık inovasyonla daha hızlı ve inovatif ürünler sunmayı hedeflediğini belirtti.

İdealist Çalışma Grubu ile inovasyona öncülük edecek

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi FRWRD ile kurum içerisinde inovasyon kültürü ve farkındalığını artırılacak. Böylelikle çevik ve yalın modellerle yenilikçi ürünler geliştirilecek ve kurum dışında da ortaklıklar ve iş birlikleriyle oluşturulan bu ekosistem büyütülecek.

Bu amaç doğrultusunda hayata geçirilen İdealist Çalışma Grubu ile inovasyona öncülük edecek. İdealist Çalışma Grubu ile Yapı Kredi, müşterileri için inovatif ürünler geliştirirken aynı zamanda çalışanlarına da değer katacak.

“Yapı Kredi FRWRD projeleri ile sınırları kaldırmaya devam ediyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, şu ifadelere yer verdi:

“Standartları belirleyen çalışmalara imza attık. Yatırımlarımız ve ürettiğimiz yenilikçi fikirlerimizle, bir teknoloji şirketi gibi bu fikirleri inovasyona dönüştürdüğümüzü söyleyebiliriz. Bu anlamda Yapı Kredi FRWRD ile hem kurum içinde hem de kurum dışında inovasyon kültürü oluşturmak, bu kültürü geliştirmek ve geliştirdiğimiz bu ekosistemle güçlü iş birlikleri kurmak istiyoruz.

Yapı Kredi FRWRD çatısı altında hayata geçirdiğimiz çok sayıda ürün ve hizmetimiz bulunuyor. Örneğin bu çalışmaların bir ürünü olan sektörde öncü inovasyonumuz ‘Aracım+’ sayesinde müşterilerimiz araçlarına dair pek çok işlemi tek noktadan yapabiliyorlar.”

“İnovasyon ekosistemini ve girişimleri desteklemeye devam edeceğiz.”

Bu projemizle CX Awards ‘En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Ödülü’nü ve ‘Sıradışı Müşteri Projeleri Ödülü’nü kazanmanın gururunu yaşadık. Sardis Awards’ta ise ‘Altın Ürün ve Hizmet İnovasyonu’ ödülü aldık. Diğer bir Yapı Kredi FRWRD inovasyonumuz olan ‘Artırılmış Gerçeklik ile Bankacılık Hizmetleri’ ürünümüzle müşterilerimize Yapı Kredi Mobil ve World Mobil üzerinden tüm Yapı Kredi kartlarına ait bilgileri şifre girmeden güvenli bir şekilde görüntüleyebilme konforu sağladık.

Yapı Kredi olarak önümüzdeki dönemde de dijital bankacılık alanında öncü konumumuzu sürdürerek yeni teknolojileri en kullanışlı ve güncel halleriyle müşterilerimizin hizmetine sunmaya, inovasyon ekosistemini ve girişimleri desteklemeye devam edeceğiz.”