Yapı Kredi Yatırım Altın Boğa Ödülleri’nde 2 Ödülün Sahibi Oldu

Yapı Kredi Yatırım Altın Boğa Ödülleri'nde 2 Ödülün Sahibi Oldu
Yapı Kredi Yatırım, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSBP) tarafından düzenlenen “7. TSBP Altın Boğa Ödülleri’nde” iki ödülün sahibi oldu. Alınan ödüller ile ilgili olarak Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy “Önümüzdeki dönemde de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için fark yaratan inovatif ürünler çıkarmaya ve sektördeki lider konumumuzu pekiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Aracılık İşlemleri Kategorisinde 2 Ödül

Yapı Kredi Yatırım tarafından yapılan açıklamaya göre banka, TSBP tarafından düzenlenen 7. TSBP Altın Boğa Ödülleri’nde “Aracılık İşlemleri” kategorisinde 2 ödül aldı.

Bankanın sahip olduğu ödüllerin ismi ise “Borsa İstanbul Pay Piyasası İşlem Hacmi Lideri” ve “Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası İşlem Hacmi Lideri” olarak yer aldı.

Alınan ödüller ile ilgili olarak görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Yatırım Genel Müdürü Yılmaz Arısoy’un ifadeleri ise şu şekilde oldu:

“5 yıldır işlem aracılığı alanında liderliğimizi koruyoruz, teknolojiye ve insan kaynağına devamlı yatırım yapıyoruz. Türkiye sermaye piyasalarının öncü aracı kurumlarından Yapı Kredi Yatırım olarak yerleşik bireysel ve kurumsal yatırımcılara geniş ürün yelpazemizle doğru ve güvenilir çözümler üretiyoruz. Deneyimli araştırma ekibimizin hazırladığı raporlar ve yaptığımız çalışmalarla yatırımcılarımızı sürekli olarak bilgilendiriyor ve doğru stratejiler kurmalarına yardımcı oluyoruz.”

“Borsa İstanbul Hisse ve VİOP işlemlerinde lider aracı kurum olmayı sürdürüyoruz.”

‘Tüm bu çalışmalarımız sayesinde Borsa İstanbul Hisse ve VİOP işlemlerinde lider aracı kurum olmayı sürdürüyoruz. Son dönemde Türkiye genelinde genel müdürlükte 1 satış bölümü ve ülkemiz genelinde 17 şubemizle sektörde fark yaratmaya devam ediyoruz. Son olarak bireysel yatırımcıların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda Hisse Satışa Anında Nakit Kredi ürünümüzü hizmete sunduk. Bu ürünümüz sayesinde müşterilerimiz takas gününü beklemeye gerek kalmadan nakit ihtiyaçlarını hemen karşılayabiliyor. Önümüzdeki dönemde de müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için fark yaratan inovatif ürünler çıkarmaya ve sektördeki lider konumumuzu pekiştirmeye devam edeceğiz.”