2019 Güncel Stajyer Alımı Yapan Bankalar Listesi!

2019-guncel-stajyer-alimi-yapan-bankalar-listesi

2019 yılında hangi bankalar stajyer alımı yapıyor? 2019 Stajyer alımı yapan bankaların güncel listesi ve aranan kriterler.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Yapı Kredi Bankası, HSBC Bank, Albaraka Türk Katılım Bankası, QNB Finansbank, Alternatif Bank

Kuveyt Türk 2019 Güncel Stajyer Alımları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından duyurulan dört farklı program kapsamında stajyer banka personel alımı yapılıyor. Bu programlar hakkındaki ayrıntılar aşağıdaki gibidir.

Kuveyt Türk MT Programı 2019 Başvuruları Devam Ediyor

Kuveyt Katılım Bankası Management Trainee 2019 programı ile geleceğin yöneticilerini arıyor. Stajyer öğrenci alımı sağlanacak olan programa başvuracak adayların 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında üniversiteden mezun olmuş ya da 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında mezun olma şartını taşıması gerekiyor. Adayların ayrıca 27 yaşından büyük olmaması, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olması da isteniyor.

Kuveyt Türk’ün yaptığı bilgilendirmede başvuru sahiplerinin ileri seviyede İngilizce bilmesi, sorun çözme, iletişim, analitik düşünme, ikna yeteneklerinin gelişmiş olması, yoğun çalışma temposu ve ekip çalışmasına uyum sağlayacak olması gerektiği de belirtiliyor. Kuveyt Türk MT başvurusu yapacak kişilerde aranan diğer özellikler katılım bankacılığı alanında çalışmak istemesi, teknolojiyle ilgili olması, yenilikçi fikirler üretebilmesi, proje yönetiminde müşteri odaklı çalışabilecek olması şeklinde sıralanıyor. Kuveyt Türk stajyer alımları 12 Nisan 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Kuveyt Türk Görsel Tasarım 2019 Uzun Dönem Stajyer Alımları

Kuveyt Türk Bankada Kampüs programı dahilinde devam eden stajyer alımları için üniversitelerin Grafik – Tasarım, Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri, Radyo, Televizyon ve Sinema, Bilgisayar Destekli Animasyon bölümlerinde tercihen 2. – 3. sınıf öğrencisi olanlar başvuru yapabiliyorlar. Adayların başvuruları 22 Nisan 2019 tarihine kadar kabul ediliyor. Başvuru sahiplerinde aranan şartlar arasında fotoğraf çekmeyi biliyor ve gerekli ekipmanlara sahip olmaları, iletişimlerinin güçlü olması, sorumluluk sahibi ve öğrenmeye açık olmaları, ders programlarının haftanın en az 2 günü çalışmak için uygun olması da yer alıyor.

Kuveyt Türk Çağrı Akademi 2019 Stajyer Alımları

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Ankara’daki Bölge Müdürlüğü’nde görev verilmek üzere Ankara’daki üniversitelerde 2. – 3. sınıf öğrencisi olan stajyerler aranıyor. Adayların haftada en az 25 saat çalışma şartını yerine getirmesi ve ara tatiller ile yaz tatilinde de çalışabilecek olması gerekiyor. Kuveyt Türk adayların sahip olmasını istediği diğer özellikleri esnek çalışma saatlerine uyumlu, internet uygulamalarına hakim olmak, başarı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek olmak, iletişimde etkin yetenek sahibi olmak, ekip çalışmasına yatkınlık olarak sıralıyor. Başvurular 31 Mart 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Kuveyt Türk Eğitim Teknolojileri 2019 Uzun Dönem Stajyer Alımları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından Eğitim ve Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde Eğitim Teknolojileri departmanında görev verilmek üzere uzun dönem stajyer alımları yapılıyor. Başvuru sahiplerinin haftada en az 2 gün Kuveyt Türk’te çalışmaya uygun şartlara sahip olması, ilgili üniversite bölümlerinde 2. veya 3. sınıf öğrencisi olması, ekip dahilinde uyumla çalışacak olması gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor. Başvurular 28 Mart 2019 tarihine kadar sürecek.

Yapı Kredi Bankası Marka ve Pazarlama İletişim Stajyeri Alımları 2019

Yapı Kredi Bankası Marka ve Pazarlama İletişim Stajyeri alımları başvurusu yapmak için üniversitelerin İşletme ya da İletişim fakültelerinde öğrenci olunması gerekiyor. Adayların ayrıca iletişim alanında kariyer yapmayı istemesi, kurumsal bir şirkette çalışmaya uygun ve istekli olması da Yapı Kredi tarafından isteniyor. Başvurular 25 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirilebiliyor.

Yapı Kredi Bankası Kampanya Yönetimi Stajyer Alımları 2019

Yapı Kredi Bankası Perakende Bankacılık departmanında görev vermek üzere stajyerler arıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin üniversitelerin mühendislik fakültelerinde 3. Veya 4. sınıf öğrencisi olması gerekiyor. Öğrencilerin ders programlarının haftalık olarak en az 2.5 gün, en fazla 5 gün çalışmaya elveriyor olması da isteniyor. Yapı Kredi Bankası başvuru sahiplerinin ileri derecede İngilizce biliyor olmasını, MS Office uygulamalarına hakim olmasını, organizasyon, planlama ve raporlamada başarılı olmasını, iletişim yönlerinin gelişmiş olmasını, sorun çözebilen, analitik düşünebilen kişiler olmasını da istiyor. Yapı Kredi stajyer alımı başvuruları 26 Nisan 2019 tarihine kadar yapılabiliyor.

HSBC Bank Kış Stajyeri Programı Devam Ediyor

HSBC Bank tarafından Kış Stajyeri Programına başvurular 20 Nisan 2019 tarihine kadar kabul ediliyor. Adayların 4 yıllık üniversite eğitimlerine İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Matematik veya İstatistik bölümlerinde 3. ve 4. Sınıf öğrencisi olarak devam ediyor olmaları gerekiyor. HSBC Bank finans ve ekonomi alanlarına ilgili, sorumluluk sahibi, iç motivasyonu yüksek, MS Office uygulamalarına hakim, aralık – nisan ayları arasında hafta içi günlerde 5 tam gün çalışabilecek kişilerin başvurularını kabul ediyor.

QNB Finansbank Muhasebe ve Operasyon Stajyeri Alımları 2019

QNB Finansbank Muhasebe ve Operasyon biriminde çalışacak zorunlu stajyer alımları yapıyor. Başvurular 12 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul ediliyor. Adayların üniversite öğrencisi olarak lisans öğrenimlerine devam ediyor olması, yaz boyunca staj zorunluluklarının olması gerekiyor. QNB Finansbank başvuru sahiplerinin analitik düşünen, azimli, sonuç ve başarı odaklı çalışacak, iletişimde becerikli, MS Office uygulamalarını kullanabilen kişiler olmasını istiyor.

Genç Albaraka Akademisi 2019 Stajyer Alımları

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürlüğü’nde ve şubelerde görevlendirilecek stajyer personellere şans veriyor. Genç Albaraka Akademisi kapsamında kabul edilen başvurular 3 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılabiliyor. Adayların üniversitelerin Hukuk, Mühendislik, Bilgisayar, Yönetim Bilişim Sistemleri, Psikoloji gibi bölümlerinde üçüncü ya da dördüncü sınıf öğrencisi olması gerekiyor. Okul döneminde hafta içi günlerde en az 2 tam gün çalışabilecek öğrencilerin başvuruları kabul ediliyor. Öğrencilerin derslerini daha önceki dönemlerde başarıyla tamamlamış olması, ileri derecede İngilizce bilmesi, iletişimde başarılı olması, ekip çalışmasına yatkın olması da isteniyor.

Alternatif Bank 2019 Uzun Dönem Stajyer Alımları

Alternatif Bank 2019 yılı uzun dönem stajyer alımları için başvuru yapacak öğrencilerin 4 yıllık lisan eğitimi alan üçüncü – dördüncü sınıf öğrencisi ya da yüksek lisans öğrencisi olmasını istiyor. Başvuru sahiplerinin haftada en az 3 gün tam zamanlı çalışabilecek olması, MS Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanması, gelişime ve yeniliklere açık, analitik düşünebilen, organizasyon ve iletişimde başarılı, ekip çalışmasına uyumlu olması da gerekiyor. Başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam ediyor.