Burgan Bank Lisans ve Önlisans Mezunu Genel Başvuru Alıyor!

Burgan Bank A.Ş yurt geneli önlisans ve lisans mezunu adaylar için genel başvuru ilanı yayınladı.

Burgan Bank A.Ş

2013 yılından bu yana bankacılık alanında ülkemizde faaliyetlerini sürdüren Burgan Bank, ekonomik açıdan büyümeye ve ürün çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. KIPCO Grubuna bağlı olarak aslında 1977 yılında faaliyetlerini başlatan banka, ülkemizde son 6 yıldır aktif olarak bir çok hizmeti bünyesinde barındırıyor. Burgan Bank başta kurumsal ve ticari faaliyette bulunan müşterilerine sunduğu hizmetler olmak üzere ayrıca bireysel bankacılık ürün çeşitliliğini de arttırarak devam eden bir marka yaratmıştır.

Kurulduğu dönemden bu yana bir çok şehirde şube ve operasyon ağı kuran Burgan Bank bünyesinde 43’ten fazla şube ve 1500’e yakın personel barındırmaktadır. Kısa ve uzun vadede yeni birimlerinde ve mevcut eksik kadrolarında görevlendirmek üzere yeni personel alımları yapmaktadır.

Banka tarafından yayınlanan Genel başvuru niteliği taşıyan iş ilanı ile birlikte Önlisans ve Lisans mezunu genç bankacı adayları aradığını belirtmektedir.

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Burgan Bank Genel Başvuru İş İlanı

Burgan Bank yayınlanan iş ilanında adaylar için başvuruların genel nitelikte alındığını ve Türkiye geneli faaliyet alanlarında değerlendirileceğini belirtmektedir. Ayrıca işe alımı gerçeklemesi muhtemel adayların seviyelerini ise Uzman olarak tanımlamaktadır.

Banka İş İlanlarında Genel Başvuru Nedir?

Adayların sıklıkla karşılaştığı banka iş ilanı türü “Genel Başvuru” aslında bankaların tam olarak hangi pozisyonda değerlendireceğini açıkça belirtmediği başvuru tipleridir. Bir başka deyişle banka yakın zamanda ihtiyaç duyacağı alanlarda değerlendireceği muhtemel personelleri için bir öz geçmiş havuzu oluşturarak, ihtiyaç duyduğu niteliği bu havuzdan filtrelemek istemektedir.

Başvuran adaylar içerisinde örneğin; Bankacılık MYO mezun adayları değerlendirmek isterse bu öz geçmiş havuzu doğrudan bu tip adayları ayrıştırmak için kullanılmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte bankalar bir sonraki adımlarının tam olarak ne olacağını çok önceden kestiremeyebilir. Bu nedenle herhangi bir pozisyon için ani bir personel ihtiyacı doğabilmekte. Bu vesile ile “Genel Başvuru” ile başvurmuş Türkiye geneli adaylara kolayca erişebilmektedir.

Burgan Bank A.Ş Türkiye Geneli “Genel Başvuru” iş ilanına başvurmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-genel-basvuru-1160626