Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

akbank-3-ay-ertelemeli-ihtiyac-kredisi-kampanyasi

Akbank tarafından devreye alınan kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi taksitleri 3 ay ertelenebiliyor.

Akbank İhtiyaç Kredilerinde 5 Yıl Vade İmkanı

Akbank hayata geçirdiği ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine kredi taksitlerini 3 ay erteleme imkanı tanıyor. Aynı kampanyada Akbank ihtiyaç kredisi kullanan kişilere 5 yıla kadar varan vade seçenekleri de sunuluyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşıyor olmasından dolayı ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen bankalar arasına Akbank da katıldı. Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi adlı kampanyasını hizmete sundu. Bu konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz da görüş bildirdi.

Akbank Kurban Bayramı’nda Nakit İhtiyaçları Karşılıyor

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz kampanyanın detaylarından bahsetti. Bülent Oğuz, Akbank kredi başvurusu yaparak ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin istekleri doğrultusunda kredi taksitlerinin ilkini 3 ay sonra ödemeye başlayabileceklerini söyledi. Banka tarafından Kurban Bayramı vesilesiyle tasarlanan kampanyadan yararlananlar ayrıca 5 yıla kadar olan vade seçeneklerinden birini tercih edebiliyorlar. Oğuz, bayramın yaklaşmasından dolayı artan nakit ihtiyaçlarından dolayı bu kampanyanın sunulduğunu da belirtti.

Akbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bülent Oğuz, Akbank olarak bayram için alışveriş yapmak isteyen, sevdiklerine bayram ziyareti planı olan ya da tatile gitmek isteyen; ancak nakit sorunundan dolayı bunları gerçekleştiremeyen müşterileri için 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi kampanyasını sunduklarını söyledi. Kredi başvuruları Akbank şubelerinden, Akbank Direkt mobil uygulaması üzerinden ve 4442525 numaralı Akbank Telefon Bankacılığı hizmetinden yararlanarak gerçekleştirilebiliyor.