Akbank Birebir Müşteri Uzmanları Alıyor!

Akbank Birebir Müşteri Uzmanı, Akbank’ın müşteri hizmetlerine yardımcı olacak ve müşteri iletişimini sağlayacak bir pozisyon için iş ilanı bulunmaktadır. İşe alınan birebir müşteri uzmanları tam zamanlı olarak çalışacaktır.  Akbank Birebir Müşteri Uzmanları pozisyonu için gereken koşullar arasında, genellikle üniversite mezunu olma şartı aranmaktadır. Müşteri ilişkileri, müşteri hizmetleri veya benzeri alanlarda deneyim sahibi olma gibi koşullar yer almaktadır.

Akbank Birebir Müşteri Uzmanları Ne İş Yapar?

Bu pozisyon için işe alınan uzaman uzaktan çalışma kapsamında işleri yürütecektir. Ayrıca lokasyon bağımsız olarak çalışacaktır. Bu pozisyon üst gelir grubu müşterilere bireysel bankacılık ürünlerinin satışına yönelik portföy yönetimi gerçekleştirmesini gerektirir. Müşterilerine tavsiyeler vermek için piyasa bilgisine ve ürün bilgisine sahip olmaları gerekir. Telefon aracılığıyla müşterilerin portföylerinin onların hedeflerine ulaşmalarını desteklemek için piyasadaki mevduat ve nitelikli yatırım ürünleri hakkında bilgi verebilmeleri beklenir.

İlan Şartları;

Akbank bünyesinde belirtilen pozisyon için görev alacak kişilerden aranan şarlar şu şekildedir;

  • Bireysel bankacılık portföy yönetiminde en az 2 yıllık deneyimli olması,
  • SPK lisanslı,
  • Analitik, müşteri odaklı ve iletişimi kuvvetli bir bankacılık uzmanı
  • İletişim ve ikna kabiliyetlerinin yüksek olması,
  • Bireysel bankacılık ürünlerini bilen ve satış becerileri olan,

Bu şartlar, Birebir Müşteri Uzmanları pozisyonu için yayınlanan iş ilanlarında yer almaktadır. Başvuran adayların pozisyona uygunluklarını değerlendirilirken dikkate alınmaktadır.

İlana başvurmak için:

https://www.linkedin.com/jobs/view/3411143031/