Akbank Expat Müşteri Uzmanı Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyerek bünyesinde görevlendireceği banka personel alımları yapacağını duyuran Akbank, Akbank Gebze Bankacılık Merkezi bünyesinde telefonda İngilizce hizmet sunmak amacıyla ekibe alacağı Expat Müşteri Uzmanı alım ilanı yayımladı.

Akbank’ın İstanbul Anadolu yakasında yer alan şubelerinde, finans departmanı bünyesinde, sürekli tam zamanlı ve orta düzey yönetici olarak görevlendireceği Expat Müşteri Uzmanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda belirtilen başvuru koşullarına uyum göstermeleri gerekiyor.

Expat Müşteri Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Akbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilanına başvuru yapacak adayların, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, en az 3 sene bankacılık, şube ve portföy yönetimi konularında deneyim sahibi olması, analitik, müşteri odaklı, telefonda ikna yetkinliğine sahip olması ve iletişim becerilerinin kuvvetli olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Akbank’ın Expat Müşteri Uzmanı alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, tercihen SPK düzey 1 lisansına sahip olması, tercihen SEGEM ve BES sertifikalarını almaya hak kazanmış olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Expat Müşteri Uzmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Akbank tarafından yayımlanan Expat Müşteri Uzmanı alım ilanına, 3 ila 10 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 08 Ekim 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link yardımıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-expat-musteri-uzmani-2126994