Şekerbank Sistem Operatörü Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Şekerbank, bünyesinde görevlendireceği banka personel alımları yapacağını duyurarak Sistem Operatörü alım ilanı yayımladı.

Şekerbank’ın İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerinde, Bilgi İşlem, Güvenlik departmanlarında, çalışma şekli sürekli tam zamanlı, pozisyon seviyesi ise yeni başlayan olarak görevlendireceği Sistem Operatörü alım ilanına başvuruda bulunacak olan adayların, banka tarafından ilanda duyurulan başvuru koşullarına uyum göstermeleri gerekiyor.

Sistem Operatörü İlanı Başvuru Şartları

Şekerbank’ın banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru yapacak olan adayların, üniversitelerin 2 senelik eğitim veren Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Elektronik,  Programcılık ve Haberleşme önlisans bölümlerinden mezun olması, bankacılık alanında çalışmaya istekli olması, takım çalışmasına yatkın olması, yoğun iş temposuna ve 7/24 vardiyalı esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak çok sayıda kişiye istihdam sağlayan Şekerbank’ın Sistem Operatörü alım ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların 28 yaşından gün almamış olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekiyor.

Sistem Operatörü İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Şekerbank tarafından yayımlanan Sistem Operatörü alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum gösteren ön lisans mezunu tüm adaylar en geç 23 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-sistem-operatoru-2123718