Akbank Konut Kredilerinde Faiz İndirimine Gitti!

Akbank yaptığı yeni bir düzenleme sonrasında konut kredi faizlerinde indirime gittiğini belirtti. Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve herkes için aynı kriterleri uygulayabilmek adına tüm tutar ve vadelerde konut kredi faizlerini yüzde 0,95 seviyelerine kadar indirdiğini açıkladı.

Banka müşterilerinin ihtiyaçlarına yanıt vermek, farklı tercihleri karşılayabilmek adına farklı ödeme seçenekleri de sunuyor. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz konu hakkında açıklamalarda bulundu. Değerlendirmelerinde ‘Her müşterinin rüyalarını süsleyen evi almaları için onların yanında olmaya devam ediyoruz. Destekleyici çeşitli adımlarla birlikte tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere herhangi bir ayrım yapmadan tüm vade ve tutarlar için konut kredisi faiz oranımızı yüzde 0,95 seviyelerine kadar düşürdük’ dedi.

Ülke ekonomisine destek vermek ve belirlenen hedeflerin gerçekleştirilmesi için Akbank’ın var gücüyle çalışma yaptığının altı çizildi. Konut kredilerinin ekonomiye doğrudan katkı sağladığı varsayılarak hem ekonomiye destek için hem de müşterilerin desteklenmesi için çalışmaların devam edeceği belirtildi.