Akbank Mobil’den Müşteri Olanlara Büyük Fırsatlar

Akbank Mobil'den Müşteri Olanlara Büyük Fırsatlar
Akbank Mobil'den Müşteri Olanlara Büyük Fırsatlar

Akbank, mobil üzerinden müşterisi olan kullanıcılarına 1 yıl boyunca çok sayıda avantaj sağlıyor.

Akbank, müşteri olma sürecini mobil üzerinden tamamlayan yeni müşterilerine yeni fırsatlar veriyor. Bu bağlamda 1 yıl boyunca EFT ve havale işlemlerinde ücret alınmayacak. Bunun yanı sıra limit üstü para çekme ve ortak ATM işlemleri de ücretsiz olarak sağlanacak. Tüm bu fırsatlar ön plana çıkarken, aynı zamanda Akbank Mobil üzerinden Axess’e başvuru yapan müşteriler de 900 TL’ye kadar chip para kazanma şansı elde edecek.

900 TL’ye Varan Chip Para

Dijital bankacılık alanında önemli adımlar atan Akbank, yeni fırsatlar sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda dijital süreç ile beraber Akbank müşterisi olanlar 1 yıl boyunca yeni fırsatlardan faydalanabilecek. Yeni müşteriler, EFT ve Havale işlemlerini ücretsiz bir şekilde tamamlayacak. Bunun yanı sıra Akbank Mobil üzerinden Axess ya da Wings başvurusu yapanlar da toplamda 900 TL’ye varan chip para kazanabilecek. Toplam 900 TL’nin yanında ayda 75 TL kazanma imkanı da olacak.

Kağıtsız, İmzasız ve Kolay Bir Deneyim

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Köse, konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Köse, artık Akbanklı olmak isteyenlerin şubeye gitme derdinin olmadığını söyledi. Buna bağlı olarak Akbank Mobil üzerinden dakikalar içerisinde yeni müşteri talebi oluşturabilecek. Kağıtsız ve imzasız şekilde tamamlanacak süreçle beraber, şube derdi ortadan kalkacak.

Yüce, tüm müşterilerin uzaktan müşteri deneyimi konusunda kusursuz bir tecrübe yaşaması adına uğraş verdiklerini belirtti. Bu bağlamda Akbank Mobil üzerinden müşteri olan kişiler, çok sayıda farklı avantajı da değerlendirebilecek.

1 Mayıs tarihi ile başlayan yeni yasal düzenleme sonrasında, Akbank Mobil’i indiren kullanıcılar kısa süreli bir video görüşme sonrasında Akbanklı olabilecek. Mobil uygulamayı indirenler, banka ve kredi kartı ile vadesiz hesap başvurularını da anında yapabilecek. Bu bağlamda başvuruların ardından onaylanan işlemler ile cebe inen kredi kartları da kullanıma açılacak. Bu sayede müşteriler, kısa bir süreçle Akbank müşterisi olmak adına şubeye gitmek zorunda kalmayacak. Tasarlanan teknoloji ile NFC yöntemi ile görüntülü görüşme tamamlandıktan sonra, tek bir oturumda müşteri olunabilecek.