Akbank Türkiye Geneli Personeller Alımları Yapıyor!

Akbank yeni eleman alımları işe alacağı ile Müşteri İlişkileri Yöneticileri arıyor. Banka yeni personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenler bu işe alımlar ile ilgili bütün bilgileri haberimizden edinebilirler.

Akbank Müşteri Temsilcisi Personel Alımı

Akbank müşteri temsilcisi personel alımları ile ilgilenen kişilerin işe alımı Türkiye genelinde birçok ilde gerçekleştirilecektir. Bu illerin hangileri olduğu haberimizin sonunda paylaşılan bağlantıdan öğrenilebilir.

Banka yeni eleman alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin bu alanda daha öncende çalışmış ve deneyimli olması isteniyor. adayların ayrıca üniversite mezunu olmaları, SK ve BES lisanslarının olması, finansal piyasalarda yaşanan gelişmeleri takip ediyor ve bilgi sahibi olmaları, bireysel bankacılık yatırım ürünleri hakkında bilgi sahibi olmaları, müşteri temsilcisi olarak daha önceden en az 2 yıl çalışmış olmaları gerekiyor. Erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini yapmış olmaları şeklinde dikkat çekiyor.

Akbank Yeni Personellerin Görevleri

Akbank müşteri ilişkileri yöneticisi olmak için başvuru yapan adaylar arasından uygunluk durumuna göre seçilerek çeşitli görüşmelere tabi tutulan adaylar bu görüşmelerde başarı sağladıkları takdirde bankanın sürekli ve tam zamanlı personeli olarak çalışacaklardır. Banka tarafından arandığında rahatça ulaşılabilmeleri için adayların başvuru sırasında iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde vermeleri önem taşımaktadır.

Akbank yeni personel iş başvurusu sahipleri Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden işe alınacaktır. Bu şehirlerin hangileri olduğunun bilgisi aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Akbank İş Başvuruları

16 Aralık 2917 tarihine kadar devam edecek olan Akbank iş başvuruları ile ilgilenenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmış olup, bu bağlantıdan iş başvurusu yapılabilir ve gerekli tüm bilgilere de ulaşılabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-birebir-bankacilik-musteri-iliskileri-yoneticisi-1722114