Vakıf Katılım Bankası Genel Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor!

Vakıf Katılım Bankası tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımları banka genel iş başvurusu niteliğini taşıyor. Vakıfbank personel alımı iş başvuruları bankada sonraki dönemlerde ortaya çıkacak olan pozisyonlardaki açıklarda değerlendirilecek. Başvuru sahiplerine uygun olduğu düşünülen personel alımları yapıldığı takdirde Vakıfbank tarafından kendileri ile iletişime geçilecektir.

Banka Personel Alımı Genel Başvuru

Vakıfbank genel iş başvurusu yapmak isteyen adayların öncelikle üniversitelerin örgün eğitim veren bankacılık ile ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Banka yeni personel iş başvurusu sahiplerinin ayrıca katılım bankacılığı alanında daha önce çalışmış ve tecrübeli olmaları da Vakıfbank tarafından istenen şartlar arasında yer alıyor.

Banka yeni personel genel başvuru yapacak olanların analitik düşünce yapısı sahibi olması, iletişim yeteneklerinin gelişmiş olması, erkek adayların da askerlik görevlerini yapmış ya da en az 2 yıllığına tecil ettirmiş olması gerekmektedir.

Tecrübesiz Banka Personeli Alımları

Vakıfbank tecrübeli banka personeli iş başvurularını kabul ettiği gibi, daha önce bankacılık sektöründe çalışmamış ve tecrübesi olmayan adaylarını da değerlendirmeye alıyor. Tecrübesiz banka personeli iş başvurusu yapan adaylara kendilerine uygun açık pozisyonlar oluştuğu takdirde Vakıfbank tarafından ulaşılacaktır. Tecrübesiz adaylar personel ihtiyacı olması durumunda Vakıfbank tarafından düzenlenecek olan işe alım sınavından geçirileceklerdir.

Vakıfbank genel eleman alımı iş başvurusu yapacak olan kişilerin başvuruları ile birlikte bir ön yazı eklemeleri, bu yazıda bankanın hangi biriminde çalışmaya uygun olduklarını belirtmeleri gerekiyor.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvuruları

Vakıf Katılım Bankası iş başvuruları genel banka iş başvurusu niteliğindedir. 3 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan iş başvuruları ile ilgilenen, bankacılık sektöründe çalışmak isteyen ve bütün bilgilere sahip isteyenler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049