Akbank Yeni Pazarlama Yöneticisi Personel Alımları Yapıyor!

Akbank Dijital Bankacılık biriminde görev vermek üzere Pazarlama Yönetici Yardımcısı personeller arıyor.

Akbank Dijital Bankacılık Personel Alımı

Akbank bünyesinde banka personel alımları kapsamında çalışacak yeni personeller Dijital Bankacılık departmanında Pazarlama Yönetici Yardımcısı olarak görev yapacaklardır. Akbank tarafından gerçekleştirilecek olan işe alımlarla ilgilenen adayların hangi özellik ve niteliklere sahip olması gerektiği detaylı olarak haberimizin devamında bildirilmiştir. Akbank personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin öncelikle üniversitelerin bankacılık ile ilgili bölümlerinden mezun olmaları Banka tarafından banka personel alımları sırasında yerine getirilmesi istenen şartlar arasında yer almaktadır.

Akbank Pazarlama Personellerinde Aranan Özellikler

Akbank pazarlama iş başvurusu yapacak olan ilgili üniversite bölümü mezunu adayların ayrıca pazarlama alanında en az 3 yıl olmak üzere tecrübe sahibi olmaları da gerekmektedir. Banka iş ilanları ile ilgilenen ve bu duyuruya başvuran kişilerin ayrıca analitik düşünce şekline sahip olmaları, ileri derecede İngilizce biliyor olmaları, yeni teknoloji ve pazarlama trendlerini yakından takip ediyor olmaları, yeni trendlere uygun olan ürünleri ve kampanyaları hayata geçirebilecek olmaları, insan ilişkilerinde yeteneklerinin gelişmiş olması, eğitime ve gelişime sürekli olarak açık olmaları, takım çalışmasına yatkın ve uyumlu olmaları,dış görünümlerine özen gösteriyor olmaları da gerekiyor.

Banka iş ilanları iş başvurusu yaparak Akbank tarafından yapılan değerlendirme sonucunda işe alımı sağlanan yeni personeller Akbank Direkt pazarlama stratejilerinin oluşmasına katkı sağlamak, yeni stratejilerin hayata geçirilme sürecinde ilgili birimlerle koordinasyon içinde olmak, Akbank Direkt yeni müşteri kazanımı için çalışmalar yürütmek, ajanslarla pazarlama faaliyetleri kapsamındaki ilişkileri yönetmek, satış hedefleri konusunda destek sağlamak, hedeflere dair aksiyon planlarını oluşturmak gibi görevler alacakladır.

Akbank İş Başvuruları

13 nisan 2018 tarihine kadar devam edecek olan Akbank iş başvuruları ile ilgilenen ve aranan özellik ve niteliklere sahip olduğunu düşünen kişilerin yararlanması için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır. Aynı bağlantıdan banka iş başvurusu da yapılabilmektedir. Başvurular sırasında adayların iletişim bilgilerini tam ve doğru olarak vermeleri Akbank İnsan Kaynakları departmanı tarafından sağlanacak geri dönüşler için nem taşımaktadır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-dijital-bankacilik-pazarlama-yonetici-yardimcisi-2012751