Yapı ve Kredi Bankası Yetiştirmek Üzere Satış Personelleri Arıyor!

Yapı ve Kredi Bankası, bankacılık ürünleri satışını yapabilecek yeni banka personelleri arıyor.

Yapı Kredi Bankası Yeni Personel Alımı

Yapı ve Kredi Bankası tarafından yapılacak olan yeni banka personel alımları ile işe alınacak kişiler öncelikle Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nde Temel Bankacılık ve Satış Eğitimleri konulu eğitimlere katılacaklardır. Türkiye’deki en başarılı ve en performansı en yüksek ekip olan Yapı Kredi Satış Ekibi’ne katılacak olan yeni personeller Perakende Direkt Satış Yetkilisi olarak görev yapacaklar. Banka’nın şubelerinde işe başlayacak olan kişiler kendilerini geliştirme ve bankacılık alanında kariyer hedeflerine ulaşma şansı bulacaklar. Banka personel alımları satış temsilcisi iş başvurusu sahiplerinin hangi özellik ve nitelikleri taşıması gerektiği de Banka tarafından belirtildi.

Yapı Kredi Perakende Satış Temsilcileri Arıyor

Banka iş ilanları ile ilgilenen ve Yapı Kredi Bankası perakende satış temsilcisi olarak iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin 4yıllık eğitim veren üniversitelerin bankacılık alanıyla ilgili bölümlerinden mezun olmaları ya da aynı alanda 2 yıllık ön lisans eğitimi almış olmaları gerekiyor. Yapı Kredi satış personeli iş başvurusu sahiplerinin ayrıca seyahat engellerinin bulunmaması, kariyer hedeflerini olması, eğitime ve gelişime sürekli olarak açık olması, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olması, satış alanında kendine güveniyor olması, dış görünümüne özen gösteriyor olması, aktif, hızlı ve dinamik olması da gerekiyor. Banka iş ilanları kapsamındaki bu duyuruya başvuracak olan erkek adaylarda aranan şart ise askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 yıllığına tecil ettirmiş olmaları şeklinde belirtildi.

Yapı ve Kredi Bankası İş Başvuruları

Yapı ve Kredi Bankası iş başvuruları Banka’nın İnsan Kaynakları birimi tarafından 13 Nisan 2018 tarihine kadar sürecektir. Adaylara daha sonra sağlanacak geri dönüşler açısından başvuru esnasında adayların iletişim bilgilerini hatasız ve tam olarak bildirmeleri gerekir. tecrübeli ve tecrübesiz banka personel alımları şeklinde gerçekleşecek olan bu işe alımlar ile ilgilenen, daha fazla bilgi almak isteyen ve iş başvurusu yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-ve-kredi-bankasi-a-s-bankacilik-urunleri-satisi-avrupa-1209665