Akbank’tan Gençlere Özel Hizmetler

Akbank'tan Gençlere Özel Hizmetler

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Önümüzdeki dönemde de hem üniversiteli hem çalışan gençlerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçları için yeni çözüm önerileri geliştireceğiz” dedi.

Akbank’tan Tüm Gençlere Özel Fırsatlar!

Akbank, 18-26 yaş arasında ister üniversiteli ister çalışan olması fark etmeksizin, tüm gençlere yönelik birçok fırsat sunduğunu açıkladı. Banka, gençlerin yaşamlarını kolaylaştırmaya devam edeceğini gösterdi!

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Akbank, gençlerin hem finansal hem de sosyal ihtiyaçlarında destekçi olmaya devam ediyor. Banka, gençlerin, en çok ihtiyaç duydukları günlük bankacılık işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapabileceklerini iletti.

Bununla birlikte Akbank, gençlerin hayatlarının bankacılık dışında devam eden kısmı için de favori markalar ile yaptığı iş birlikleri ve kart kampanyaları ile avantajlı seçenekler tanıyor.

Üniversiteli gençlere sıfır faizli harçlık!

Üniversiteli gençlere sıfır faizli hafta sonu harçlığı, Akbank Mobil, İnternet ve Müşteri İletişim Merkezi’nden her ay yapacakları tüm havale ve EFT işlemleri, yurt içi ortak ATM’lerden yapacakları 5 adet para çekme, para yatırma ve bakiye görüntüleme işlemleri, 5 adet yurt dışı ATM kullanımı ve Akbank ATM’lerinden kartsız para çekme işlemleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Netflix, Spotify ve YouTube…

Akbank tarafından FAV programına dahil olan gençlere dijital platform üyelikleri de sunuluyor. FAV’a katılan üniversiteli gençlere özel Netflix üyelik ödemelerinde her ay standart paket ücretinin tamamını, Spotify ve YouTube Premium üyeliklerinde ise her ay öğrenci paket ücretinin tamamını iade ediyor. Üniversite öğrencileri; Akbank Mobil’den ücretsiz olarak ve kolayca Akbank FAV programına katılım sağlayabiliyor.

Gençler finansal konuları dert etmesin, bunları ‘Akbank düşünsün’

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce:

‘Yaptığımız araştırmalar sonucunda görüyoruz ki gençler gelecek kaygısı yaşamaktan bugününü yaşayamıyor, hayatının en güzel yıllarını kaçırıyor. Gençler finansal konuları dert etmesin, bunları ‘Akbank düşünsün’ anlayışı ile yeni neslin beklentilerine ve yaşam tarzlarına göre ihtiyaçlarını onlara özel sunduğumuz ürün ve hizmetlerle karşılıyoruz. Önümüzdeki dönemde de hem üniversiteli hem çalışan gençlerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçları için yeni çözüm önerileri geliştireceğiz.” dedi.