Albaraka Türk Türkiye Geneli Personel Alımları Yapıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası bünyesinde görev verilmek üzere Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirilecek.

Albaraka Türk Güvenlik Görevlisi Personel Alımı

Katılım bankacılığı alanının ilk ve lider kurumu olarak adını sektöre yazdıran Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürlüğü’nde ve Türkiye genelinde pek çok şubesinde görev vermek üzere banka güvenlik görevlisi personel alımları yapacağını duyurdu. Banka personel alımları kapsamında değerlendirilebilecek olan bu işe alımlara başvuru yapmak isteyen adayların hangi özelliklere sahip olması ve hangi şartları yerine getirmesi gerektiği de Albaraka Türk tarafından detaylı olarak belirtildi. Güvenlik görevlisi eleman alımı şartları haberimizin devamından takip edilebilir.

Banka Güvenlik Görevlisi Alımı için Gereken Özellikler

Banka iş ilanları ile ilgilenen ve banka güvenlik görevlisi eleman alımı iş başvurusu yapma isteyen kişilerde aranan ilk şart lise mezunu olmaları gerektiği şeklinde dikkat çekiyor. Banka personel alımları iş başvurusu sahiplerinin ayrıca 5188 sayılı yasa gereği silahlı güvenlik kartına sahip olması, en az 1.80 cm. boyunda olması, boyunun ve kilosunun orantılı olması, faizsiz bankacılık alanında çalışmayı istiyor olması, bankacılığın gerektirdiği vizyona, temsil ve ifade yeteneğine sahip olması, B sınıfı ehliyetinin olması ve aktif bir şekilde araç kullanması, 1 Ocak 1991 tarihinde ve sonrasında doğmuş olması, tercihen daha önce en az 1 yıl silahlı güvenlik görevlisi olarak görev yapmış olması gerekmektedir.

Silahlı Güvenlik Görevlisi İş Başvuruları

Banka iş ilanları için başvuru yapacak silahlı güvenlik görevlisi personellerin tecrübeli olması tercih edildiği gibi, tecrübesiz adayların başvuruları da Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından değerlendirmeye alınmaktadır. Banka güvenlik görevlisi iş başvurusu yapacak olan kişiler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır. Başvurular 13 Nisan 2018 tarihine kdar kabul edilecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-guvenlik-gorevlisi-tum-turkiye-1954596