Alternatif Bank Organizasyon Uzmanı/Yetkili Uzman Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Alternatif Bank, bünyesinde istihdam edeceği banka personel alımları yapacağını duyurdu.

Alternatif Bank’ın İstanbul Avrupa yakası ve Anadolu yakasında yer alan şubelerinde, Finans, Organizasyon departmanında, sürekli ve tam zamalı, uzman pozisyonda görevlendireceği Organizasyon Uzmanı/Yetkili Uzman alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

Organizasyon Uzmanı/Yetkili Uzman İlanı Başvuru Şartları

Alternatif Bank’ın banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuracak adayların, üniversitelerin Endüstri / İşletme Mühendisliği bölümleri ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olması, Organizasyon / Süreç Yönetimi konularında en az 4 ila 5 senelik tecrübeye sahip olması, bankacılık süreçlerine hakim olması, ekip çalışmasına yatkın olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak birçok kişiye iş imkanı tanıyan Alternatif Bank’ın Organizasyon Uzmanı/Yetkili Uzman ilanına başvuru yapacak adayların, sözlü ve yazılı iletişim becerilerinin yüksek olması, yaratıcı düşünce yetisine sahip olması, iyi düzeyde Microsoft Office bilgisine sahip olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Organizasyon Uzmanı/Yetkili Uzman İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Alternatif Bank tarafından yayınlanan Organizasyon Uzmanı/Yetkili Uzman alım ilanına, en az 4 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link üstünden başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-organizasyon-uzman-yetkili-uzman-2042129