Garanti Bankası Dış Ticaret ve Krediler Asistanı Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyerek banka personel alımları yapacağını duyurann Garanti Bankası, İstanbul Avrupa yakasında ve Anadolu yakasında görevlendirmek üzere Dış Ticaret ve Krediler Asistanı alımı yapacak.

Garanti Bankası’nın finans departmanı bünyesinde, sürekli ve tam zamalı olarak, yeni başlayan pozisyonunda görevlendireceği Dış Ticaret ve Krediler Asistanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda yer verilen başvuru koşullarına uyum sağlamaları gerekiyor.

Dış Ticaret ve Krediler Asistanı İlanı Başvuru Şartları

Garanti Bankası’nın banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru yapacak olan adayların, en az lisans mezunu olması, İstanbul’da ikamet ediyor olması, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olması, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması, hızlı ve zaman planlaması konusunda başarılı olması, operasyonel işleri yapabilecek olması, masa ve ekran başında çalışabilecek olması, yoğun tempoya ayak uydurabilecek olması gerekiyor.

İş Tanımı

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Garanti Bankası görevlendireceği Dış Ticaret ve Krediler Asistanı personelinden, operasyon merkezine şubeler tarafından gönderilen işlemlerin şubeye taahhüt edilen süre çerçevesinde ve hatasız biçimde yapmasını istemektedir.

Dış Ticaret ve Krediler Asistanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan Dış Ticaret ve Krediler Asistanı ilanına, tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar, aşağıda yer alan link vasıtasıyla başvurularını en geç 04 Haziran 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-dis-ticaret-ve-krediler-asistani-1999144