Burgan Bank Dış Ticaret Satış Yetkilisi Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Burgan Bank, Dış Ticaret Satış Bölümü bünyesinde görevlendirmek üzere banka personel alımları yapacağını duyurarak Dış Ticaret Satış Yetkilisi alım ilanı yayımladı.

Burgan Bank’ın İstanbul’da yer alan şubelerinde, Dış İlişkiler, Satış departmanlarında, sürekli tam zamanlı ve uzman pozisyonda görevlendireceği Dış Ticaret Satış Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda duyurulan başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Dış Ticaret Satış Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları

Burgan Bank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, 4 senelik eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, bankaların şube kurumsal ve ticari satış alanlarında en az 2 sene deneyimli olması ve dış ticaret ürünleri bilgisine sahip olması, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihda eden Burgan Bank’ın Dış Ticaret Satış Yetkilisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, sözlü ve yazılı olmak üzere iletişim becerilerinin güçlü olması, analitik düşünme yeteneğine sahip olması, prezantabl olması, İstanbul’da ikamet ediyor olması ve erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olması gerekiyor.

Dış Ticaret Satış Yetkilisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Burgan Bank’ın Dış Ticaret Satış Yetkilisi alım ilanına, 2 ila 5 senelik tecrübeye sahip olan ve banka tarafından ilanda yer verilen başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 16 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-dis-ticaret-satis-yetkilisi-trade-finance-sales-2102832