Fibabanka İş Süreçleri Yönetmeni Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Fibabanka,  banka personel alımları yapacağını duyurarak, İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanı yayımladı.

Fibabanka’nın İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerinde, finans departmanı bünyesinde, çalışma şekli sürekli ve tam zamanlı, pozisyon seviyesi ise orta düzey yönetici olarak görevlendireceği İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanına başvuruda bulunacak olan adayların, banka tarafından ilanda duyurulan başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

İş Süreçleri Yönetmeni İlanı Başvuru Şartları

Fibabanka’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilanına başvuru yapacak adayların, üniversitelerin işletme mühendisliği, MIS, bilgisayar mühendisliği ya da endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olması, benzer bir alanda en az 5 senelik deneyime sahip olması, iş analizi, süreç iyileştirme ve kurumsal değişim projelerinde rol üstlenmiş olması, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması ve süreç/proje yönetimi konularında deneyimli olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiye istihdam sağlayan Fibabanka’nın İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, planlama ve koordinasyon becerilerinin gelişmiş olması, sorumluluk sahibi olması, sistemli çalışması, sonuç odaklı, takipçi olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

İş Süreçleri Yönetmeni İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir? 

Fibabanka tarafından yayımlanan İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanına, en az 5 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar, en geç 09 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link vasıtasıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-is-surecleri-yonetmeni-2097810