Burgan Bank Genel Başvuru Alımı Yapıyor!

KIPCO Grubu’nun (Kuwait Projects Company) iştiraki olarak 1977 yılında kurulan Burgan Bank, MENAT (Orta Doğu&Kuzey Afrika, Türkiye) bölgesinin en büyük şube ağına sahip olan bankalardan biri olarak yer almaktadır. Bankacılık sektörü içerisinde kurumsal müşterilere, finansal kurumlara ve özel bankacılığa odaklı olarak hizmet veren banka, bireysel ve özel bankacılık sektöründe büyüyen markalardan biri haline gelmektedir.

Son 6 yıl içerisinde Burgan Bank Türkiye olarak gelişen ve değişime uğrayan dünya dinamiğine ayak uyduran, yenilikçilik anlayışını benimseyerek bankacılık faaliyetlerine güvene dayalı, samimi ve sürdürülebilir fırsatlar katan banka, “biz olmak” stratejisi doğrultusunda “dinamizm ve kazanç” değerlerini ön planda tutacak çalışma arkadaşları aramaya başladı.

Bankacılık hedeflerine ve stratejilerine yönelik olarak bir takım halinde çalışan Burgan Bank, takım arkadaşlarını güçlendirmek, performanslarını, verimliliklerini arttırmak ve çabalarını önemsemek adına “Burgan Seninle!” mesajını vermektedir. Tüm personellerinin kariyerlerini, gelişimlerini, geleceklerini ve günümüz yaşamlarını her türlü alanda (eğitim, seminer, aktiviteler, uygulamalar, ödüllendirmeler vb.) desteklemektedir.

Bu anlamda banka, gelişime, kariyere, yeniliklere, dinamizme ve kazanmaya açık olan takım arkadaşları aradığını ve “Genel Başvuru” adı altında kurumda oluşabilecek açık pozisyonlar için değerlendirilip, niteliklerine uygun pozisyonlarda görevlendirecek adaylarla çalışmak istediğini duyurdu!

Burgan Bank Genel Başvuru Nasıl Yapılır?

Burgan Bank yaklaşık olarak 3 aylık bir süre belirleyerek, genel başvuru ilanına adayların başvuru yapmasını bekliyor. Tüm başvurular hem bankanın kariyer bölümünden hem de Türkiye’nin iş arama ve kariyer rehberi platformu olan “kariyer.net” adresinden yapılabilecek.

Adayların başvuru yaparken mutlaka banka içerisinde yer almak istediği bölümü, pozisyonu belirtmesi gerekmektedir. CV ile birlikte bir ön yazı gönderilmesi de adaylardan rica edilmektedir. Başvurusu gerçekleşecek olan adayların bankacılık sektörü içerisinde en az 1 yıllık bir iş tecrübesine sahip olması da beklenmektedir.

Adayların en az lise mezunu olması da talep edilmektedir. Bunun dışında adaylar bankacılık sektörüyle ilgili ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümlerinden mezun olabilirler. Ek olarak üniversite son sınıf öğrencileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri de bankaya başvuru yapabilmektedir.

Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olması talep edilse de en az 2 yıllık tecili bulunan adayların da başvuruları kabul edilmektedir. Erkek adayların 28, kadın adayların ise 26 yaşını aşmamış olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve herhangi bir sağlık ve seyahat engellerinin bulunmaması istenmektedir.

Burgan Bank iş ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-genel-basvuru-1160626