Burgan Bank İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Burgan Bank yayınladığı banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyerek, Genel Müdürlük, Dijital Bankacılık Satış ve Müşteri İletişimi Bölümü’nde değerlendirmek üzere banka personel alımı yapacağını duyurdu.

Burgan Bank’ın Müşteri Hizmetleri / Çağrı Merkezi departmanında, sürekli ve tam zamanlı, uzman pozisyonda görevlendireceği İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi alım ilanına başvuru yapacak olan adayların, bankanın ilanında yer verdiği başvuru şartlarına uyum sağlaması gerekiyor.

İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi İlanı Başvuru Şartları

Burgan Bank tarafından yayımlanan banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuracak adayların ünivesitelerin 4 senelik eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olması ya da bu bölümlerde öğrenci olması, güler yüzlü ve pozitif olması, 27 yaşını aşmamış olması, bankacılık kariyer hedefinin olması, tercihe İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Burgan Bank’ın İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanına başvuruda bulunacak adayların, 7/24 vardiya sisteminde çalışabilecek olması, telefonda ikna ve proble çözme yeteneğinin gelişmiş olması, iyi düzeyde bilgisayar kullanabiliyor olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da minimum 2 sene tecilli olması gerekiyor.

İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi İlanına Kimler Başvurabilir?

Burgan Bank tarafından yayımlanan İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanına, en az 1 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar, aşağıda yer alan link üstünden başvurularını en geç 17 Haziran 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-iletisim-merkezi-musteri-temsilcisi-2039099