Kuveyt Türk Katılım Bankası Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesinde çok sayıda banka personel alımları yapan Kuveyt Türk Katılım Bankası, İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerinde görevlendirmek üzere Gişe Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın finans departmanı bünyesinde, sürekli tam zamanlı, pozisyon seviyesi hizmet personeli olarak görevlendireceği Gişe Yetkilisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum sağlamaları gerekiyor.

Gişe Yetkilisi İlanı Başvuru Şartları

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapaack adayların, İİBF hariç değerlendirilmek üzere lisans eğitimini tamamlamış olması, 27 yaşını aşmamış olması, Microsoft Office programlarına hakim olması, yoğun ve hızlı bir iş temposuna ayak uydurabilecek olması, müşteri odaklı ve başarı odaklı olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak çok sayıda kişiyi bünyesinde istihdam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Gişe Yetkilisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olması, takım çalışmasına yatkın olması, etkin iletişim becerilerine sahip olması, planlama ve organizasyon becerisinin yüksek olması gerekiyor.

Gişe Yetkilisi İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan Gişe Yetkilisi alım ilanına tecrübeli ya da tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında belirttiği başvuru şartlarına uyum sağlayan tüm adaylar en geç 10 Haziran 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-yakasi-2033904